Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Το 'ξερες;

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Το 'ξερες;

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και το gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα πράγματα που δεν ήξερες για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μεγάλη Εβδομάδα για την Χριστιανοσύνη αλλά και για τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού σητν έδρα των «πρασίνων» για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες τα πουν το απόγευμα της Μ.Τετάρτης η στήλη του gazzetta.gr παρουσιάζει δεδομένα, στατιστικά, παραδόσεις και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που αρκετές φορές κάνουν τη διαφορά και για τον απλό παίκτη στοιχήματος!

Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι; Τι «ποιο κουπόνι»; Ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

Ο αγώνας προσφέρεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με πλήθος στοιχηματικών επιλογών, που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό παίκτη! Από το πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ και τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει μέχρι το τελικό αποτέλεσμα μαζί με under ή over, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, καθώς και όλα τα ακριβή σκορ της αναμέτρησης! Επίσης βρίσκεται στα ματς του Κουπονιού ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ με τις καλύτερες αποδόσεις! Ο άσος δίνει 1.85, το X 3.10 και το διπλό 5.25!

Το 'ξερες ότι...

Οι δύο ομάδες είχαν δώσει ραντεβού στον τελικό του 2014 στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να συντρίβει τους Θεσσαλονικείς με το εντυπωσιακό 4-1 με τον Μπεργκ απόλυτο πρωταγωνιστή ο οποίος είχε κάνει χατ τρικ.

Δεκατέσσερις φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η τελευταία «μονομαχία» τους, σε διπλές αναμετρήσεις πέραν του τελικού το 2014, ήταν τον Ιανουάριο του 2007 και κατέληξε υπέρ των «πρασίνων».

Αυτή θα είναι η έκτη φορά που Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις τους, το «τριφύλλι» πήρε τρεις φορές την πρόκριση για τον τελικό και δύο φορές ο «Δικέφαλος».

Το Under 2.5 γκολ προσφέρεται στο 1.40 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, ενώ το over στο 2.15.

Οι δύο ομάδες τα έχουν πει 63 φορές σε αγώνες πρωταθλήματος με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό από καθιερώσεως της Α' Εθνικής με το «τριφύλλι» να μετράει 42 νίκες, 16 ισοπαλίες, ενώ μόλις πέντε είναι τα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό, μακριά από την Τούμπα, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, με εξαίρεση τον τελικό του 1972, που είχε φιλοξενηθεί στο στάδιο Καραϊσκάκη. Στα υπόλοιπα ματς μετράει τρεις ήττες (1982 2-0, 1985 2-0, 1991 2-0 2007 3-1) και μόλις μία ισοπαλία (1993 0-0), ενώ ηττήθηκε και στους τελικούς του 1955 (2-0) και του 1977 (2-1).

Γεμάτη η επιθετική παραγωγή του ΠΑΟΚ στους φετινούς επτά αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «Δικέφαλος» έχει σημειώσει 17 γκολ (2,42 ανά αγώνα) και έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ και μάλιστα η εστία του μακριά από την Τούμπα έχει παραβιαστεί μόλις μια φορά στο Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1-2 για τη φάση των «8». Δεν δέχθηκε γκολ στα ματς: Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 0-0, Πανελευσινιακός – ΠΑΟΚ 0-7, Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-2.

Στο 1.92 προσφέρεται στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ το Goal/goal, ενώ το No Goal δίνει 1.58

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο θεσμό του Κυπέλλου, ο Γιάννης Μυστακίδης, με 3 γκολ θα απουσιάσει από τους δύο ημιτελικούς. Αμφίβολη είναι η παρουσία και του Νο 2 στη λίστα, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με 2 γκολ, ενώ τα υπόλοιπα δώδεκα από τα δέκα επτά γκολ του «Δικεφάλου» έχουν σημειώσει οι: Αθανασιάδης (2), Πέλκας (2), Σάχοφ (2), Περέιρα (2), Κουλούρης (1), Μπίσεσβαρ (1), Δεληγιαννίδης (1), Κίτσιου (1).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ως προπονητής με Ξάνθη, ΑΕΛ, Ηρακλή, Εργοτέλη, Πλατανιά, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό με την παράδοση να είναι αρνητική αφού σε 20 αναμετρήσεις μετράει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί δώδεκα φορές.

Απόδοση 1.68 προσφέρει στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ το ενδεχόμενο να μπουν στην αναμέτρηση 2-3 γκολ, ενώ τα 4-6 δίνουν 3.85.

«Πελάτης» του Μπεργκ ο ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός αστέρας του «τριφυλλιού» έχει αντιμετωπίσει δώδεκα φορές τον Δικέφαλο του Βορρά και τον έχει φιλοδωρήσει με εννιά γκολ μετρώντας μάλιστα και δύο χατ-τρικ! Φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις αγαπημένες ομάδες του.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος στην αναμέτρηση ο Μάρκους Μπεργκ προσφέρει 4 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο ο Μάρκους Μπεργκ με τρία γκολ τα οποία τα έχει σημειώσει κόντρα σε ομάδες της Football League! Συγκεκριμένα έχει σκοράρει κόντρα σε ΟΦΗ, Απόλλωνα και Κισσαμικό.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα