Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο: Το 'ξερες;

Το 'Ξερες;
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο: Το 'ξερες;

bet365

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο στο ντέρμπι του Μπερναμπέου και το gazzetta.gr ξεχωρίζει δέκα ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μεγάλη αναμέτρηση!

Ο δρόμος για τον τίτλο περνάει από το ντέρμπι της Μαδρίτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης των σερί νικών υποδέχεται την Ατλέτικο, νιώθοντας «καυτή» την ανάσα της Μπαρτσελόνα, η οποία δοκιμάζεται στη Μάλαγα μετά το ματς και σε περίπτωση που η ομάδα του Ζιντάν ηττηθεί, θα έχει τη δυνατότητα να την προσπεράσει!

Από την πλευρά τους, οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγο Σιμεόνε τρέχουν το δικό τους νικηφόρο σερί και έχοντας εκμεταλλευτεί το ντεφορμάρισμα της Σεβίλλης έχουν περάσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, θέλοντας να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα παιχνίδια που απομένουν. Βρίσκονται δέκα βαθμούς πίσω από την συμπολίτισσα αντίπαλό τους όμως σε περίπτωση νίκης βάζουν φωτιά στο Πρωτάθλημα και αναπτερώνουν το ηθικό τους και ενόψει Champions League.

Ζιντάν εναντίον Σιμεόνε, λοιπόν και το gazzetta.gr σας βάζει στο κλίμα, παρουσιάζοντας δεδομένα, στατιστικά και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά και για τον απλό παίκτη στοιχήματος!

Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι! Μη τα ξαναλέμε. Γνωστά είναι αυτά και ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

To ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο προσφέρεται σε 200+ στοιχήματα σε Live και Pregame στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα, με πολύ ελκυστικές αποδόσεις στο 1-Χ-2! Παράλληλα, είναι μέρος της SUPERLIST. Tώρα με τη SUPERLIST από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχεις ακόμα καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες των μεγάλων πρωταθλημάτων και διοργανώσεων!

Η παράδοση. Η Ρεάλ μπορεί να έχει κερδίσει 86 φορές την Ατλέτικο για το πρωτάθλημα, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, όμως έχει μόλις 2 νίκες στα 12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στα 6 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους ματς, μάλιστα, για το πρωτάθλημα η Ατλέτικο κατάφερε να πάρει βαθμούς.

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται στο 1.65 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ! Η ισοπαλία βρισκεται στο 3.90 και η νίκη της Ατλέτικο στο 5.25.

Το ρεκόρ. Η Ρεάλ τρέχει το καλύτερο σερί στην ιστορία της και συνεχώς το βελτιώνει. Οι Μαδριλένοι έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα και στα 41 τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα! Η τελευταία φορά που κόλλησαν στο μηδέν ήταν με αντίπαλο την Ατλέτικο τον Φεβρουάριο του 2016...

Ζιντάν vs Σιμεόνε. Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κρατήσει την Ρεάλ του Ζιντάν στο μηδέν παραμένει η Ατλέτικο. Ο Σιμεόνε έχει καταφέρει να κερδίσει σε 4 περιπτώσεις την Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που τον κάνει τον πιο επιτυχημένο προπονητή των ροχιμπλάνκος στην ιστορία του μαδριλένικου ντέρμπι.

Το Goal/goal προσφέρεται στο 1.65 (SUPERLIST 1.62) στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και το No Goal στο 1.85 (SUPERLIST 2.15)

Ο κορυφαίος. Στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο η Ρεάλ είχε πάρει μεγάλη νίκη με 3-0 στο «Βιθέντε Καλδερόν». Ο MVP εκείνου του ντέρμπι ήταν χωρίς αμφιβολία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που είχε γίνει ο πρώτος που κάνει χατ τρικ στην ιστορία των ντέρμπι της Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος, μάλιστα, που ξεκουράστηκε στο παιχνίδι με την Λεγανές μεσοβδόμαδα, έχει σκοράρει 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις επί της Ατλέτικο και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Η μοναδική. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει καταφέρει κάτι που καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος δεν πέτυχε: τρεις συνεχόμενες νίκες στο «Μπερναμπέου». Αυτές έχουν έρθει στις 3 τελευταίες σεζόν.

Το πρώτο γκολ. Η Ατλέτικο έχει καταφέρει να προηγηθεί και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο «Μπερναμπέου» για το πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2013-14 ο Ντιέγκο Κόστα σκόραρε στο 11’ στο τελικό 0-1, τη σεζόν 2014-15 ο Τιάγκο (10’) στο τελικό 1-2 και τη σεζόν 2015-16 ο Γκριζμάν (53’) στο τελικό 0-1.

Ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων. Ο Σέρχιο Ράμος έχει αποκτήσει φήμη. Και όχι άδικα. Το γκολ του στον τελικό του Champions League το 2014 ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο έχει χαραχθεί για τα καλά στη μνήμη των ροχιμπλάνκος, ενώ βρήκε δίχτυα και στον δεύτερο μεταξύ τους τελικό το 2016! Ο Ισπανός αμυντικός έχει ήδη 10 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

O Aντουάν Γκριζμάν προσφέρεται στο 2.50 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ ως σκόρερ οποιαδήποτε στιγμής, ενώ ο Σέρχιο Ράμος είναι στο 7,50!

Η άμυνα. Ο Κέιλορ Νάβας δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα 8 τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ στο πρωτάθλημα, σερί που είναι το χειρότερό του με τη φανέλα της βασίλισσας.

Το καλύτερο σερί. Η Ατλέτικο έχει κερδίσει και τα πέντε τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, επίδοση που σηματοδοτεί το καλύτερό της σερί από τον Απρίλιο του 2016. Σε αυτά τα παιχνίδια ο Αντουάν Γκριζμάν πέτυχε 4 γκολ.

Το under 3.5 γκολ προσφέρεται στο 1.30 (SUPERLIST 1.42) στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, ενώ το over 3,5 στο 2.60 (SUPERLIST 2.65).

Χατ τρικ ύστερα από 8 χρόνια. Ο Αλβαρο Μοράτα σκόραρε τρεις φορές στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Λεγανές και έγινε ο πρώτος Ισπανός που κάνει χατ τρικ με τη φανέλα της βασίλισσας μετά τον Ραούλ το 2009 (κόντρα στη Σεβίλλη). Εφτασε, μάλιστα, για πρώτη φορά στην καριέρα του τα 10 γκολ σε μία σεζόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα