Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το 'ξερες;

Το 'Ξερες;
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το 'ξερες;

bet365

Όταν λέμε το ΑΠΟΛΥΤΟ ντέρμπι το μυαλό πάει μόνο στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Οι... αιώνιοι αντίπαλοι μάχονται στην αρένα της Λεωφόρου και το gazzetta.gr σου παρουσιάζει χρήσιμες πληροφορίες που δεν ήξερες!

Βράδυ Κυριακής η απόλυτη μάχη... Τι σημασία έχουν οι βαθμοί; Τι σημασία έχει αν σε μεγάλο βαθμό και φέτος το πρωτάθλημα κρίθηκε από νωρίς; Εδώ μιλάμε για κάτι παραπάνω από ένα ματς. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Όταν το πράσινο συναντά το κόκκινο, κι όποιος αντέξει. Κίνητρο για τη νίκη, η δόξα και το γόητρο. Στη περίπτωση αυτή τίποτα δεν αξίζει περισσότερο.

Μπορεί κάθε τέτοιο ντέρμπι να είναι διαφορετικό από το προηγούμενο όμως όλα κουβαλούν μια ιστορία. Μικρές άγνωστες πτυχές και λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την μεγάλη διαφορά... Πριν οι μονομάχοι βρεθούν στη σέντρα του «Απόστολος Νικολαϊδης» το gazzetta.gr παρουσιάζει δεδομένα, στατιστικά, παραδόσεις και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που αρκετές φορές κάνουν τη διαφορά και για τον απλό παίκτη στοιχήματος!

Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι! Μη τα ξαναλέμε. Γνωστά είναι αυτά και ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

Το ' ξερες ότι...

*Στα τελευταία 4 ματς, ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει 9 γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Από 4 με αντιπάλους τον Αστέρα Τρίπολης και την Βέροια και ένα στο τελευταίο του παιχνίδι, στο Καυτανζόγλειο, κόντρα στον Ηρακλή.

Το να προηγείται ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι της Λεωφόρου προσφέρεται στο 2.80 στο κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

*Ως γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός έχει 16 νίκες, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο του, 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει 17 φορές να φύγει ως φιλοξενούμενος με τους βαθμούς της νίκης.

Το να καταφέρουν για άλλη μια φορά οι «ερυθρόλευκοι» να φύγουν νικητές από την έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου προσφέρεται στο 2.90 (SUPER LIST 3.25) στο κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ.

*Ο Μάρκους Μπεργκ είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Στα τελευταία 6 ματς του Παναθηναϊκού ο διεθνής Σουηδός φορ έχει βρει 9 φορές (!!!) τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το να καταφέρει ο Μπεργκ και να πετύχει πρώτος γκολ στο ντέρμπι προσφέρεται στο 5.00 στο κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ.

*Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου είναι ο τελευταίος παίκτης που έχει σκοράρει σε διαδοχικές σεζόν με τις φανέλες και των δύο ομάδων. Ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο άλλοτε αγαπημένος «Μιχαλάκης» της... πράσινης εξέδρας είχε σφραγίσει με δικό του γκολ το 1-0 στην Λεωφόρο στις 10 Απριλίου 2005!

Μόλις λίγους μήνες μετά, στις 15/1/2006 «ήταν τρέλα» με την κόκκινη φανέλα αφού βρήκε δίχτυα στο χορταστικό 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού.

*Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα βρει για 2η φορά στο πρωτάθλημα αντιμέτωπο τον Παναθηναϊκό. Η προηγούμενη ήταν στις 27 Νοεμβρίου του 2016 στην Νέα Σμύρνη. Τότε ο Ιρανός είχε σκοράρει ως παίκτης του Πανιωνίου, στο 1-1 με το «τριφύλλι».

Το να σκοράρει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα προσφέρεται στο 2.50 στο κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ.

*O Oλυμπιακός στον δεύτερο γύρο κόντρα τις ομάδες που συμπληρώνουν την 5άδα έχει τρεις ήττες και μάλιστα χωρίς να πετύχει γκολ. Από την ΑΕΚ ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με 1-0, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0 κι από τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη με 1-0. Στην Λεωφόρο θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και να μην συμπληρώσει... καρέ χαμένων αγώνων! Όπως μαρτυρούν και τα σκορ σε όλα τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω και δεν κατάφερε να το γυρίσει. Κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει να μη συμβεί αυτό.

Το να πετύχει πρώτος γκολ ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο 2.02 στο κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ.

*Αν και κεντρικός αμυντικός ο Μποτία έχει τον τρόπο να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αφού είναι χαρισματικός κεφαλοσφαιριστής. Σε στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ γύρω από την περιοχή) προωθείται. Αυτό έκανε και στο ματς του πρώτου γύρου στο Φάληρο όπου και σκόραρε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα θα... ψαχτεί για κάτι ανάλογο και το βράδυ της Κυριακής.

Το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του ντέρμπι ο Μποτία προσφέρεται στο 8.50 στο κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ.

* Στο μακρινό 1930, την 1η Ιουνίου συναντάμε το μεγαλύτερο σε έκταση σκορ, όπου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού με το θεαματικό 8-2.

Άλλες ομάδες, άλλες εποχές σήμερα. Αλλα ποιος ξέρει; Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ οπότε το over 3.5 προσφέρεται στο 3.75 στο κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ.

Δείτε περισσότερα για τη Super List ΕΔΩ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα