Μπαρτσελόνα - Παρί: Το 'ξερες;

Μπαρτσελόνα - Παρί: Το 'ξερες;

bet365

Μερικές ώρες πριν τη ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Camp Nou, το Gazzetta σου δίνει σκονάκι για 10 πράγματα που (ίσως) δεν ήξερες για το μεγάλο ματς.

Αν και το 4-0 στο πρώτο ματς της φάσης των «16» στο Parc des Princes δίνει τουλάχιστον μισή πρόκριση στην ομάδα του Ουνάι Εμερι, η Μπαρτσελόνα πιστεύει σε αυτό που οι Ισπανοί λένε remontada. Βέβαια, για να γίνει αυτή η ανατροπή, πρέπει το MSN να κάνει εξωγήινα πράγματα μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Λουίς Ενρίκε, ότι δεν θα μείνει στην Καταλονία και μετά το καλοκαίρι. Η Μπαρτσελόνα έχει τους τίτλους και την εμπειρία με το μέρος της, όμως η Παρί έδειξε ότι έχει τη χάρη και εμείς πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε διάφορα facts γύρω από την αναμέτρηση του Camp Nou την οποία θα παρακολουθήσει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης...

Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι; Τι «ποιο κουπόνι»; Ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

Ο αγώνας προσφέρεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με πλήθος στοιχηματικών επιλογών, που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό παίκτη! Από τους παίκτες που θα σκοράρουν στο ματς, μέχρι τα λεπτά των καρτών, τα κόρνερ, τα πέναλτι καθώς και όλα τα ακριβή σκορ της μεγάλης αναμέτρησης. Και μην ξεχνάτε πως θα τον βρείτε και στη Super List, η οποία προσφέρει στους παίκτες υψηλότερες αποδόσεις!

Στα τελευταία 10 ματς η Μπαρτσελόνα έχει το πάνω χέρι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αν και ηττήθηκαν στο πρώτο ματς με το βαρύ 4-0, οι Καταλανοί βρίσκονται πάνω από τους Γάλλους. Στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια μετρούν 4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες με τέρματα 16-15. Η Παρί απέκλεισε την Μπάρτσα το 1994-95 και το αντίστροφο συνέβη το 2012-13 και το 2014-15.

Το Under 2.5 έχει απόδοση 2.85 στο Κουπόνι του ΟΠΑΠ, ενώ το Οver βρίσκεται στο 1.25 και αντίστοιχα 3.05 (over) και 1.33 (under) στη Super List.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πρώτος σκόρερ στα 4 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στον αγώνα του Parc des Princes ήταν εξαφανισμένος όπως και όλη η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, όμως ο Αργεντινός είναι φόβητρο. Ο 2ος σκόρερ στην ιστορία του Champions League είναι αυτή τη στιγμή ο πιο hot επιθετικός στην Ευρώπη έχοντας βρει δίχτυα 23 φορές στη φετινή La Liga.

Η νίκη της Μπαρτσελόνα προσφέρεται στο 1.30 στο κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ( Super List: 1.40). Η ισοπαλία είναι στο 4.75 και η νίκη της Παρί στο 6.50


Μόλις μία εντός έδρας ήττα από γαλλικό κλαμπ έχει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχοντας 5 κατακτήσεις της μεγάλης κούπας και κόντρα σε ομάδες από την Γαλλία έχουν δυνατή παράδοση. Στην έδρα τους το ρεκόρ είναι 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα ενώ εντός/εκτός έδρας μετρούν 12 νίκες, 5 ισοπαλίες, 5 ήττες.

Την 10η σερί παρουσία της στα προημιτελικά κυνηγά η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει κάτι περισσότερο από δύσκολο έργο στον επαναληπτικό, όμως αν κάνει το θαύμα θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους «8» του Champions League για 10η σερί φορά. Αν δεν καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση, θα είναι η πρώτη φορά που τον δρόμο προς τα ημιτελικά κόβει κάποια ομάδα που δεν λέγεται Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τέσσερις νίκες στην Ισπανία έχει η Παρί. Στον αγώνα της Βαρκελώνης έχει την πολυτέλεια να χάσει ακόμα και με τρία γκολ διαφορά και να προκριθεί, όμως στο παρελθόν έχει κάνει ζημιές σε κλαμπ από τη χώρα της Ιβηρικής. Στην Ισπανία οι Παριζιάνοι έχουν 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες ενώ εντός/εκτός έδρας μετρούν 11 νίκες, 7 ισοπαλίες, 9 ήττες. Τελευταίο διπλό ήταν τη σεζόν 2012-13 όταν είχαν νικήσει 1-2 στην Βαλένθια με γκολ των Λαβέτσι και Παστόρε.


Κρίνοντας από το πρώτο ματς και από τη φύση των δύο ομάδων, το Μπάρτσα-Παρί θα έχει αρκετά γκολ! Στο 4.30 προσφέρεται στο Κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ το ακριβές σύνολο των τεσσάρων γκολ, ενώ το 5+ βρίσκεται στο 2.75!

Ο Εντινσον Καβάνι τα έχει 37! Ο Matador διανύει την καλύτερη σεζόν την καριέρας του αμέσως μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ουρουγουανός έχει πετύχει 27 γκολ στην Ligue1, 7 στο Champions League και 3 σε Κύπελλο/League Cup Γαλλίας.

Τρεις παίκτες από τα τωρινά ρόστερ έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων. Ο αριστερός μπακ της Μπαρτσελόνα, Λούκας Ντιν, έπαιξε στην Παρί από το 2013 μέχρι το 2015 πραγματοποιώντας 30 εμφανίσεις στην Ligue1. Ο Τιάγκο Μότα βγήκε από την ακαδημία των Blaugrana και έπαιξε σε 96 ματς στην La Liga πετυχαίνοντας 6 γκολ και πανηγυρίζοντας δύο τίτλους όπως και το Champions League. Ο Μάξουελ είχε 57 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα από το 2009 μέχρι το 2012 κατακτώντας επίσης δύο τίτλους.

Ο Εμερι είχε νικήσει μόλις μια φορά την Μπαρτσελόνα πριν αναλάβει την Παρί. Ο Βάσκος τεχνικός των Γάλλων, Ουνάι Εμερι, πριν γίνει κάτοικος Parc des Princes είχε αντιμετωπίσει από των πάγκο των Αλμερία, Βαλένθια, Σεβίλλης, 23 φορές τους Καταλανούς σε όλες τις διοργανώσεις και είχε απολογισμό 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 16 ήττες. Στο πρώτο που ματς με την Παρί, διέλυσε την τους Blaugrana με 4-0.

Αήττητη Παρί. Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται θεωρητικά κοντά στα προημιτελικά και έχει χτίσει image αφού δεν έχει χάσει στη φετινή διοργάνωση. Σε 7 αγώνες στο Champions League, 6 στη φάση των ομίλων και ένα στους «16» δεν ξέρει πως είναι η ήττα έχοντας παίξει στο group δύο φορές με την Αρσεναλ.

Το Under 2.5 έχει απόδοση 2.85 στο Κουπόνι του ΟΠΑΠ (Super List: 3.05), ενώ το Οver βρίσκεται στο 1.25 (Super List: 1.33).


Aπόδοση Super List τελικό αποτέλεσμα: 1 (1.40), Χ (4.50), 2 (5.75)

Το 4-0 δεν έχει ανατραπεί ποτέ στο Champions League. Η ήττα με αυτό το σκορ είναι η πιο βαριά για την Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση και αν θέλει να περάσει πρέπει να γίνει η πρώτη που θα γυρίσει μία τόσο δύσκολη κατάσταση αφού στις 5 φορές που το πρώτο σκέλος ήταν 4-0 αυτό δεν συνέβη ποτέ. Οι Blaugrana έχουν νίκες στα τελευταία 14 ματς στην έδρα τους με 44 γκολ υπέρ και μόλις 6 κατά, όλα με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο.

Δείτε περισσότερα για τη Super List ΕΔΩ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα