Προγνωστικά στοιχήματος | Υψηλές αποδόσεις στην MLS

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Υψηλές αποδόσεις στην MLS

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Πέντε σερί νίκες μετράει σε επίπεδο πρωταθλήματος η Νέα Υόρκη Σίτι. Αποτελέσματα, που την έχουν φέρει στην πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και στο +2 από τη Φιλαδέλφεια, τη στιγμή που έχει και ένα ματς λιγότερο. Σήμερα έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με το Τορόντο, από το οποίο ηττήθηκε 4-0 στον πρώτο γύρο. Γενικά πρόκειται για μία ομάδα που δεν κλίνεται στην άμυνα, έχει άκρως επιθετική συμπεριφορά και σκοράρει εύκολα, όπως επιβεβαιώνει το γεγονός πως διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ανατολή (53 γκολ σε 28 αγωνιστικές).

Στα τέσσερα από αυτά τα πέντε πιο πρόσφατα ματς, δείγμα και της φιλοσοφίας της, έχει βρει τουλάχιστον μία φορά δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο. Ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα αλλά και αμυντικά κενά το Τορόντο (μετράει 5 G/G στα 6 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις) , το οποίο παράλληλα συμπλήρωσε αήττητο επτά αγώνων (τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες).

Δοκίμασε την τύχη σου. Παίξε φρουτάκια δωρεάν

Ζυγίζοντας τη φόρμα των δύο ομάδων και λόγω της επιθετικής φιλοσοφίας της Νέας Υόρκης Σίτι, μοιάζει λογικό το ενδεχόμενο το μεταξύ τους ματς να έχει πολύ γρήγορο ρυθμό και γκολ από νωρίς. Με ρίσκο, επιλέγουμε το G/G στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο τιμάται σε απόδοση 2.90 στην Interwetten.

Εκτός έδρας υποχρεώσεις με το Κολοράντο για τους Λος Αντζελες Γκάλαξι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Εκτός έδρας ματς η ομάδα του Σουηδού σταρ δεν έχει την απαιτούμενη σταθερότητα (5 ήττες και 1 ισοπαλία στα 6 πιο πρόσφατα) με συνέπεια να έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος αναφορικά με τα πλέι οφ. Από το Κολοράντο φιλοξενείται, μία από τις κλασικές ομάδες έδρας της κατηγορίας. Σε μία επιλογή ρίσκου και απόδοσης, θα πάμε στην ισοπαλία.

Ολοκληρώνουμε με το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ και τον προημιτελικό ανάμεσα σε Αυστραλία-Τσεχία. Οι τυπικά γηπεδούχοι διαθέτουν πληρέστερο ρόστερ, δείχνουν σε εξαιρετική φόρμα και με ηγέτη τον Μιλς και συμπαραστάτες τους Ιγκλς και Μπέινς, μπορούν να πάρουν τη νίκη με χάντικαπ 10,5 πόντων.

 

Τελευταία Νέα