Μπινελίκια στον αέρα του Mega (Vid)

Μίλων Φιρίκης

bet365

Στο αγαπημένο πρωινό του Mega, «Κοινωνία Ώρα Mega» κουβεντιάζουν ο Καμπουράκης με τον Οικονομέα και τους καλεσμένους τους για «την επιχείρηση της αστυνομίας έξω από την “Βίλα Αμαλία” που την κατέλαβαν το πρωί σαράντα άγνωστοι».

Άλλο ήθελα να σας γράψω σήμερα φίλοι μου όμως αλλού η ζωή με πάει, διότι όπως λένε και οι καλοί συνάδελφοι «οι εξελίξεις τρέχουν». Γι’ αυτό δίνω ρεπό στους ήρωες μου απ’ τις αθλητικές εφημερίδες για να ασχοληθώ με ένα τηλεοπτικό έργο τέχνης το οποίο θα αφήσει εποχή…

Κι εκεί που είναι στο τσακίρ κέφι τα παιδιά και έχει ανάψει η κουβέντα στο στούντιο, ο σκηνοθέτης έχει τη φαεινή ιδέα να περάσουν σε διαφημίσεις. Ξαναμμένος όπως είναι ο Καμπουράκης κι έχοντας την εντύπωση ότι δεν είναι πια στον αέρα αρχίζει το μονόπρακτο «Όταν ο Μπαλοτέλι συνάντησε τον Μαντσίνι». Τι είπε; Όχι τίποτα τρομερό διότι τον έκοψαν πάνω στο καλύτερο. Απλώς ένα μικρό μπινελίκι για να πάει καλά η μέρα. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε…

* Ο Μίλων Φιρίκης αφού περιπλανήθηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, δίνοντας την ευκαιρία στους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο να τον γνωρίσουν επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την αγαπημένη του γάτα, Μάγια και τον μάνατζερ του τον Βλάση, για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Στη στήλη "Μικροί Ήρωες" βρίσκει συλλεκτικά κομμάτια από αθλητικές εφημερίδες, σάιτ, τηλεόραση, και social media και τα προσφέρει απλόχερα στο διψασμένο για τέχνη κοινό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα