«Έφυγε» η Έλλη Κωνσταντουδάκη

Gazzetta team
«Έφυγε» η Έλλη Κωνσταντουδάκη

bet365

Θλίψη υπάρχει στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς έφυγε πρόωρα από τη ζωή η Ελλη Κωνσταντουδάκη. Ήταν μόλις 39 ετών!

Ηταν ακόμα και στα δύσκολα χαμογελαστή η συνάδελφος Έλλη Κωνσταντουδάκη. Αγαπητή σε όλους, υπόδειγμα δημοσιογράφου έφυγε νωρίς σε ηλικία 39 ετών. Κόρη του αθλητικού δημοσιογράφου Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, η οποία κατάφερε να καθιερωθεί στο δικαστικό ρεπορτάζ και να θεωρείται κορυφαία στον τομέα της.

Αρχισε τη δημοσιογραφική της καριέρα στις αρχές του 1992 στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» και ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998.
Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», «VETO», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΒΗΜΑ FM» και «CITY FM» και από τον Ιούνιο του 2011 στο νέο «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ».

Η Έλλη Κωνσταντουδάκη ξεχώρισε για τον χαρακτήρα της, υπήρξε πρότυπο δημοσιογράφου και συναδέλφου, γι' αυτό και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή σε όλους. Ο αποχαιρετισμός στην Έλλη θα γίνει αύριο 03/01, από το κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων στις 15:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα