Ολοι όρθιοι. Περνάει ο Αγγελος

Ολοι όρθιοι. Περνάει ο Αγγελος

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκαν τον Αναστασιάδη με standing ovation κάνοντας τον 63χρονο τεχνικό να συγκινηθεί. 

Επιμέλεια:

Στα Γιάννενα έμεινε μόλις έξι μήνες. Από τις 4 Δεκεμβρίου του 2011 έως και τις 8 Ιουνίου του 2012. Ηταν προπονητής του ΠΑΣ για μόλις 22 παιχνίδια. Ολοκλήρωσε την χρονιά με μόλις μία ήττα στα τελευταία του εννιά ματς (αυτή από τον Ολυμπιακό) και έξι νίκες.

Στον κόσμο του ΠΑΣ, ο Αγγελος Αναστασιάδης περί ου ο λόγος είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τη νοοτροπία της ομάδας. Τ' αποδυτήρια της. Την σκέψη και τη νοοτροπία. Οτι ο συγκεκριμένος σύλλογος μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω.

Γι' αυτό και μετά από τέσσερα χρόνια τον υποδέχθηκαν με standing ovation. Από την στιγμή που βγήκε από τη φυσούνα μέχρι να φτάσει και στον πάγκο (μια απόσταση σχεδόν 100 μέτρα) όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο σηκώθηκαν από τις θέσεις τους κι άρχισαν να τον χειροκροτούν. Ηταν λογικό ο 63χρονος τεχνικός να συγκινηθεί.

Γι' αυτό κι ανταπέδωσε το χειροκρότημα αλλά τους έκανε και νόημα δείχνοντάς τους την καρδιά του. Ωστόσο στις δηλώσεις του ήταν αινιγματικός αφού βεβαίως ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΣ για την υποδοχή που του επεφύλαξαν.

«Ρωτήστε τον κόσμο όχι εμένα γιατί με αναγνωρίζει. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να εισπράττεις κάτι τέτοιο. Μόνο πίκρα εισπράττω μετά τον ΠΑΣ από αγωνιστικής πλευράς. Από καρδιάς εύχομαι να πάνε εκεί που θέλουν», είπε ο Αναστασιάδης.

Οπως και να 'χει είναι η στιγμής της αγωνιστικής του Match Review. Κάτι το οποίο συμβαίνει σπάνια στα ελληνικά γήπεδα και γι΄αυτό μας κάνει να στεκόμαστε...