Μια «ζωγραφιά» πέντε δευτερολέπτων...

Αντώνης Σαούλης
Μια «ζωγραφιά» πέντε δευτερολέπτων...

bet365

Ο Βασιλακάκης πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής και πιθανότατα ένα από τα καλύτερα της σεζόν με την έμπνευσή του να τελειώσει αμέσως τη φάση!

ΟΚ. Προφανώς ο Βασιλακάκης βλέπει Παναθηναϊκό και του πάει γούρι. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι τα τελευταία τρία γκολ που έχει πετύχει είναι κόντρα στους «πράσινους». Ο μέσος της Ξάνθης σκόραρε για πρώτη φορά το 2014 (στο 4-2 για το πρωτάθλημα), για δεύτερη το 2015 όταν ο Βασιλακάκης είχε πετύχει το μοναδικό γκολ για το ματς Κυπέλλου και ξανά το 2016.

Ομως σαν το τελευταίο, τίποτα... Ο 28χρονος μέσος εμπνεύστηκε ένα υπέροχο γκολ μέσα σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων. Ηταν ένας συνδυασμός γρήγορης ποδοσφαιρικής σκέψης και τέλειας εκτέλεσης. Αυτό μας έδωσε το γκολ της αγωνιστικής.



Πιθανότατα κι ένα από τα ομορφότερα γκολ για την φετινή σεζόν. Εκτός του ότι χάρισε και τη νίκη στην Ξάνθη απαντώντας άμεσα στο γκολ του Λέτο, ο Βασιλακάκης μας ανάγκασε να θυμόμαστε το συγκεκριμένο τέρμα για πολύ καιρό.



Από το βολέ του Ζίβκοβιτς, στην κεφαλιά του Σολτάνι και από εκεί στο εκπληκτικό τελείωμα του Βασιλακάκη. Εάν δείτε προσεχτικά το βίντεο από την κάμερα που είναι πίσω από το τέρμα θα διαπιστώσετε πως όχι μόνο έχει δει τον Στιλ μακριά από την εστία του (προφανώς από την στιγμή που αποφάσισε να τελειώσει έτσι την φάση) αλλά κάνει μισό βήμα παραπάνω για να βρει την μπάλα με τη μία για να γλιτώσει το κοντρόλ.



Μια στιγμή ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας που του πιστώνετε 100%. Οπως φυσικά του πιστώνετε και η στιγμή της αγωνιστικής για το Match Review.

Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να βάλετε στο... repeat το βίντεο για να απολαύσετε το γκολ παρά να διαβάζετε περισσότερα για τον Βασιλακάκη.

Παρεμπιπτόντως αυτό το γκολ χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη μετά από 239 μέρες! Τελευταία νίκη ήταν στις 21 Φεβρουαρίου του 2016 όταν και είχε νικήσει τον Πανθρακικό με 1-0...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα