Ο Στιλ έπαθε... Σίμαν! (vids)

Αντώνης Σαούλης
Ο Στιλ έπαθε... Σίμαν! (vids)

bet365

Ο Αγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αποφάσισε να μιμηθεί τον συμπατριώτη του με την διαφορά ότι στο φάουλ δεν ήταν ο Ροναλντίνιο, αλλά ο Ντε Λούκας!

Την 3η αγωνιστική ήταν ο Ντεγκρά που την είδε Νόιερ. Την 4η αγωνιστική ήταν η σειρά του Πασχαλάκη ο οποίος αποφάσισε να μπλοκάρει την μπάλα έξω από την περιοχή. Την 5η αγωνιστική ήταν ο Κουτζαβασίλης που το κορδόνι του μπλέχτηκε με την τάπα του παπουτσιού και έπεσε.

Το σερί των... γκαφών από τους τερματοφύλακες το σταμάτησε ο Λαμπρόπουλος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ομως ήρθε ο Λουκ Στιλ στην 7η αγωνιστική για να μας αποδείξει πως οι τερματοφύλακες στην Σούπερ Λίγκα κάθε εβδομάδα θα μας προσφέρουν και από μια γκάφα...





Ο Αγγλος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έπαθε... Σίμαν στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη. Ο Λουκ Στιλ θύμισε πολύ τον συμπατριώτη του και το γκολ που είχε δεχτεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 κόντρα στην Βραζιλία. Βεβαίως ούτε η απόσταση ήταν η ίδια, ούτε η σημαντικότητα του αγώνα. Ωστόσο ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση με τον Σίμαν!

Βήματα προς τα πίσω, έχοντας καταλάβει ότι μάλλον δεν βρίσκεται στο σημείο που θα έπρεπε. Σηκώνει το χέρι γιατί υπολογίζει ότι η μπάλα δεν θα κατέβει και θα περάσει πάνω από το τέρμα. Βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα!





Ο Λουκ Στιλ μετά το τέλος του αγώνα εξήγησε για ποιον λόγο μπερδεύτηκε και δέχτηκε αυτό το γκολ. Μπορεί να μην έκανε δηλώσεις (λογικό μιας και κατάλαβε ότι ήταν ένας από τους λόγους που έχασε η ομάδα του) αλλά εξηγούσε σε πηγαδάκια πως τυφλώθηκε από τον ήλιο στο φάουλ του Ντε Λούκας.

Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του στ' αποδυτήρια για το γκολ που δέχτηκε. Ομως αυτό δεν φέρνει τρεις βαθμούς στην ομάδα. Και σίγουρα δεν θα τον γλιτώσει από την γκάφα της αγωνιστικής για το Match Review... Τέταρτη φορά στις πέντε αγωνιστικές που στη συγκεκριμένη κατηγορία θα υπάρχει τερματοφύλακας.

Sorry mate…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚ ΣΤΙΛ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα