Το κόκκινο... Μίλι

Το κόκκινο... Μίλι

Αντώνης Σαούλης
Το κόκκινο... Μίλι

bet365

Ο Σέρβος μέσος παίζει συνέχεια, παίζει παντού κι αντί να κουράζεται αυτός εμφανίζεται καλύτερος μιας και ήταν ο πολυτιμότερος του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη.

O τεχνικός της Σερβίας, Σλάβολιουμπ Μούσλιν μιλώντας στο FourFourTwo του gazzetta.gr είχε χαρακτηρίσει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς βιονικό. Χαρακτηριστικά είχε πει. «Ο Μιλιβόγεβιτς είναι βιονικός. Εχει παίξει σε κάθε ματς της προκριματικής φάσης και είναι απόλυτα σημαντικός για την ομάδας μας». Ακριβώς τα ίδια λόγια θα μπορούσε να πει ο Πάουλο Μπέντο για τον «Μίλι».

Ο 25χρονος μέσος (και αρχηγός του Ολυμπιακού) είναι ο ΜΟΝΟΣ παίκτης των «ερυθρολεύκων» που έχει παίξει σε 11 ματς όλα ως βασικός. Υπάρχει και ο Ιντέγε αλλά σ' ένα ματς (αυτό με τον Ηρακλή) ήρθε από τον πάγκο.



Φυσικά δεν συζητάμε για χρόνο συμμετοχής. Είναι πρώτος στο ρόστερ του Ολυμπιακού και ο μοναδικός ο οποίος μέσα Οκτώβρη έχει ξεπεράσει τα χίλια λεπτά (1020 για την ακρίβεια). Σε αυτά προσθέστε και τρία 90λεπτα με την Εθνική Σερβίας (με Ιρλανδία, Μολδαβία, Αυστρία)...

Με την συμμετοχή του στη Νέα Σμύρνη ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έφτασε τις 50 στο ελληνικό πρωτάθλημα (και τις 79 συνολικά με την ερυθρόλευκη) και συνδύασε το περιβραχιόνιο μ' ένα γκολ το οποίο «κλείδωσε» τη νίκη για τον Ολυμπιακό ο οποίος εν τέλει έμεινε και μόνος πρώτος στην βαθμολογία.







Ο Σέρβος μέσος είναι η σταθερή αξία του Ολυμπιακού και η σταθερή αξία του Match Review για την 7η αγωνιστική. Ο «Μίλι» πέτυχε το δεύτερο του φετινό γκολ (είχε σκοράρει και κόντρα στην Βέροια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος) και ουσιαστικά είναι ένα από τα βαρόμετρα του φετινού Ολυμπιακού μιας και απ' ότι φαίνεται η 11αδα ξεκινάει από αυτόν.

Πέρσι με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο ο Σέρβος έμεινε στα 31 παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις) και μόλις στα 6 γκολ. Καμία σχέση δηλαδή με την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό (με Μίτσελ και Βίτορ Περέιρα) όταν και ο Σέρβος έκλεισε την χρονιά με 37 παιχνίδια, 6 γκολ και 4 ασίστ (και 2.841 λεπτά συμμετοχής)



O Λούκα Μιλιβόγεβιτς πάει για την καλύτερή του σεζόν στον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα μια από τις καλύτερες της καριέρας του. Στον Πειραιά πλέον είναι αρχηγός και ταυτόχρονα είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Σερβίας η οποία έχει ξεκινήσει θετικότατα την προκριματική φάση για το Μουντιάλ της Ρωσίας...

Εάν θα παραμείνει σταθερή αξία; Μένει ν' αποδειχθεί στα προσεχώς...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα