Ο Καρίμ έπαθε... Μπέιλ (vids)

Αντώνης Σαούλης
Ο Καρίμ έπαθε... Μπέιλ (vids)

bet365

Ο Ανσαριφάρντ σκόραρε ξανά, μ' έναν εντυπωσιακό τρόπο και πλέον αναρωτιόμαστε πόσο θα μείνει στην Πλατεία ο Ιρανός επιθετικός.

Την περσινή σεζόν είχε σκοράρει μόλις μία φορά στα πρώτα οκτώ παιχνίδι. Γενικά από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ευρώπη είχε ξεχάσει την επαφή του με τα δίχτυα.

Στην Οσασούνα έπαιξε 17 παιχνιδια και δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ. Στον Πανιώνιο είχε πετύχει μόλις ένα (κι αυτό στο 5-1 μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού) στα πρώτα οκτώ. Συνολικά δηλαδή είχε φτάσει στο 1 γκολ σε 25 ματς!

Απολογισμός κεντρικού αμυντικού και όχι κεντρικού επιθετικού. Ομως το γύρισε. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (περί ου ο λόγος) τελείωσε την περσινή σεζόν με 10 γκολ (9 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο) και ήταν ένας από τους λόγους που ο Πανιώνιος τερμάτισε στην πέμπτη θέση. Φέτος όμως; Είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Ο Ιρανός από το Αρνταμπίλ δείχνει πιο άνετος στην Ελλάδα και στην Πλατεία. Ισως να τον έχει βοηθήσει και ο Μασούντ ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι. Οπως και να 'χει ο Καρίμ έχει σκοράρει ήδη δύο φορές σε τέσσερα παιχνίδια και δείχνει πιο «ζεστός» από ποτέ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το όνομά του ακούγεται ήδη για την ΑΕΚ η οποία... έμεινε με σέντερ φορ τον Μπακασέτα και πρώτη αλλαγή τον Πέκχαρτ (ο Αλμέιδα τραυματίας, ο Αραβίδης μάλλον δεν υπολογίζεται).

Περά από τα καλά στοιχεία που μας έχει δείξει ότι έχει (πέρσι και φέτος) ήρθε και το γκολ στην Θεσσαλονίκη να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ναι. Θύμισε πολύ αυτό του Μπέιλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον τελικό Κυπέλλού όταν άφησε τον Μπάτρα πίσω στο σπριντ σε μια κούρσα από το κέντρο.

Το ίδιο έκανε και ο Ανσαριφάρντ. Προσποίηση άφησε την μπάλα να φύγει και μία τρεξίματος με τον νεαρό Ρούσσο για την μπάλα. Ο Ιρανός όχι μόνο έφτασε πρώτος σε αυτήν αλλά ήταν πιο γρήγορος από τον νεαρό αμυντικό έχοντας την μπάλα στα πόδια του!





Ο Καρίμ έφτασε μέχρι την τελική γραμμή και πλάσαρε άψογα τον Χουάντερσον για να «κλειδώσει» τη νίκη του Πανιωνίου μέσα στην Θεσσαλονίκη.



Το ακόμα πιο εντυπωσιακό; Οτι αυτή ήταν και η μοναδική του τελική προσπάθεια στο παιχνίδι! O Ιρανός επιθετικός είναι η σταθερή αξία της 6ης αγωνιστικής για το Match Review. Για τα όσα έκανε πέρσι στην Πλατεία και για τα όσα συνεχίζει να κάνει και φέτος...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΕΙΛ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα