Τρέλα, παράνοια, αρρώστια!

Τρέλα, παράνοια, αρρώστια!

Αντώνης Σαούλης
Τρέλα, παράνοια, αρρώστια!

bet365

Η ΑΕΛ όχι μόνο επέστρεψε στις νίκες στην μεγάλη κατηγορία, αλλά το έκανε κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό με γκολ στο 92'. Το Match Review σας βάζει στο AEL FC ARENA.

Ball Boys παράτησαν το... πόστο τους για ν' αγκαλιάσουν τους νέους τους ήρωες. Ο Αναστασιάδης (μάταια) έψαχνε τα γυαλιά του τα οποία είχαν σπάσει στους πανηγυρισμούς από τους συνεργάτες του οι οποίοι τον πέταξαν κάτω. Τα παιδιά στις 11αδες έκαναν χέρια πριν τον αγώνα. Ο Ναζλίδης πανηγύριζε σα μικρό παιδί το τέλος του αγώνα.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ έκαναν μια εκπληκτική κερκίδα καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Ναι, τέτοιες -ιστορικές- ομάδες τις χρειάζεται η Σούπερ Λίγκα. Τέτοια γήπεδα και τέτοιες έδρες. Οι Λαρισαίοι έχουν την δική τους τρέλα με την ομάδα και το Match Review σας βάζει μέσα στο γήπεδο μέσα από δεκάδες φωτογραφίες. Γιατί το συγκεκριμένο ματς δεν ήταν μόνο μία στιγμή...

«Έλα Τζιμ, Τζίμς είμαι α!!! Βισσνύ θύελλα, σούζα τ' αλογάκ, Ι χα!!!»




















Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα