Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα...

Αντώνης Σαούλης
Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα...

bet365

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γκέλαραν την ίδια αγωνιστική και διέψευσαν όλα τα σενάρια που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα.

Γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών στήριξε την φετινή της καμπάνια στο «blah, blah, blah». Στις φήμες και στα σενάρια δηλαδή που δίνουν και παίρνουν γύρω από τους αστέρες που ντύνει. Το συγκεκριμένο φαινόμενο κυριαρχεί στην Ελλάδα χρόνια τώρα. Φήμες, σενάρια, υποθέσεις. Η γνωστή ελληνική νοοτροπία του «ελά μωρέ, λες και δεν ξέρουμε».

Φέτος από την πρώτη κιόλας μέρα οι περισσότεροι έλεγαν πως η ψαλίδα ανάμεσα στους τέσσερις μεγάλους με τις υπόλοιπες ομάδες έχει ανοίξει. Εχει ανοίξει σε τέτοιο βαθμό που το πρωτάθλημα θα κρινόταν στα μεταξύ τους ντέρμπι.

Τρεις αγωνιστικές μετά φτάσαμε στο σημείο να μην πιστεύουμε στα μάτια ματς. Την ίδια αγωνιστική γκέλαραν και οι τέσσερις (από Παναιτωλικό, ΑΕΛ, Ξάνθη και Ηρακλή) χωρίς να σκοράρουν κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η μία ομάδα έπαιρνε την σκυτάλη από την άλλη κι απογοήτευε το κοινό της. Πάντα όμως διαλύοντας όλα τα «μπλα, μπλα, μπλα, μπλα» που υπήρχαν. Για τον Παναθηναϊκό για παράδειγμα είχε δημιουργηθεί το κλίμα του «έλα μωρέ, ο Παναιτωλικός νίκησε στο Αγρίνιο εύκολη νίκη 2-0 για να πάει και ξεκούραστος στην Ισπανία». Πρώτο κανονάκι.



Μετά ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ. «Ελα μωρέ ποια Ξάνθη, αυτή που έφαγε τέσσερα γκολ από την ΑΕΚ κι έχασε σβηστά από τον Πανιώνιο». Δεύτερο κανονάκι.



Συνέχισε ο Ολυμπιακός. Εκεί να δείτε «μπλα, μπλα». «Ελα μωρέ, με τον Κούγια παίζει, παράρτημα του Βαγγέλη. Εύκολα ή δύσκολα θα περάσει από τη Λάρισα». Τρίτο και τέταρτο κανονάκι μαζί γιατί ο Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ομάδα η οποία έχασε!



Και τέλος η ΑΕΚ. «Ε, δεν γίνεται. Γκέλαραν οι τρεις και δεν σκόραραν. Δεν γίνεται να το κάνει και η ΑΕΚ. Εντός έδρας παίζει κόντρα στον Ηρακλη». Πέμπτο κανονάκι.



Οι Big-4 απογοήτευσαν τους φιλάθλους τους. Ταυτόχρονα όμως ήταν μία καλή αγωνιστική για να καταλάβουμε όλοι μας ότι μάλλον τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζουμε. Και σίγουρα πάμε για το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Ας το απολαύσουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα