Ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας!

Αντώνης Σαούλης
Ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας!

bet365

Ο Δημήτρης Κυριακίδης απλά έχει κατεβάσει την γκαραζόπορτα και «φωνάζει» για μια κλήση στην Εθνική ομάδα. Δεύτερο σερί clean sheet για τον 30χρονο γκολκίπερ.

Είναι η μόνιμη κουβέντα που έχουμε στα γραφεία του gazzetta.gr μετά το τέλος των τριών πρώτων αγωνιστικών. Για τον ποιον δηλαδή θα βάλουμε στην καλύτερη 11αδα στην θέση του τερματοφύλακα. Εδώ και τρεις εβδομάδες αρχίζουμε και τελειώνουμε σ' ένα όνομα. Αυτό του Δημήτρη Κυριακίδη.

«Εβγαλε πολλά με τον ΠΑΟΚ και τον κράτησε ζωντανό μέχρι τέλους» λέγαμε μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής κι έτσι μπήκε στην καλύτερη 11αδα. «Οχι μόνο κράτησε το μηδέν αλλά εάν δεν ήταν αυτός σιγά μην κέρδιζε τελικά ο Παναιτωλικός», λέγαμε μετά το Περιστέρι και έτσι ξαναμπήκε στην καλύτερη 11αδα.



«Πάλι με τον Παναθηναϊκό αλλά εάν ξαναβάλουμε Κυριακίδη θα... φάμε ξύλο», λέγαμε μετά το τέλος της 5ης αγωνιστικής. Για να είμαστε ειλικρινείς εάν δεν ήταν ο Ζίβκοβιτς και η εμφάνισή του στην Τούμπα ο Δημήτρης Κυριακίδης θα έμπαινε για τρίτη σερί αγωνιστική στην 11αδα της αγωνιστικής (αν και είχε ανταγωνισμό τον Λόπεζ της Βέροιας).

Ετσι ο 30χρονος γκολκίπερ μπαίνει στην Σταθερή Αξία του Match Review. Κράτησε για δεύτερο σερί ματς το μηδέν και μάλιστα με δύσκολους αντιπάλους. Γιατί και κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι δέχθηκε τρομερή πίεση αλλά και με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο έριξε την... γκαραζόπορτα μπροστά από την εστία του.



Δίχως αμφιβολία. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε ο 30χρονος γκολκίπερ είναι ο πιο φορμαρισμένος Ελληνας στην θέση του. Ναι. Πιο φορμαρισμένος και από τον Ορέστη Καρνέζη αλλά και από τον Στέφανο Καπίνο. Γράφουμε τους δύο τερματοφύλακες που καλούνται από τον Σκίμπε στην Εθνική ομάδα.

Το όνειρό του Κυριακίδη παραμένει. Να κληθεί δηλαδή κάποια στιγμή στην Εθνική ομάδα. Και το φωνάζει. Για την ακρίβεια το... φωνάζει με τις εμφανίσεις του. Ούτε κάποιο παράπονο βγάζει στις δηλώσεις του, ούτε προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα για τις επιλογές του Σκίμπε. Σκύβει το κεφάλι και δουλεύει. Κι από πέρσι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Παναιτωλικό.



Ηδη σε τρία παιχνίδια έχει 10 αποκρούσεις και δύο clean sheet. Καθόλου άσχημα για τον 30χρονο τερματοφύλακα ο οποίος είχε και γενέθλια το Σάββατο μαζί με τον αντίπαλό του. Τον Λουκ Στιλ. Και η αγκαλιά τους μετά το τέλος του αγώνα ήταν και η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα