Μάρκους Μπεργκ: Ο δημιουργός!

Μάρκους Μπεργκ: Ο δημιουργός!

Νίκος Αθανασίου
Μάρκους Μπεργκ: Ο δημιουργός!

bet365

Ο Σουηδός «φονιάς» του Παναθηναϊκού άνοιξε λογαριασμό κόντρα στον ΠΑΣ αλλά μέχρι στιγμής περισσότερες φορές έχει... δημιουργήσει παρά έχει σκοράρει! Το Match Review του gazzetta αναλύει.

Την τελευταία τριετία αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο του Παναθηναϊκού για τις αντίπαλες άμυνες, έχοντας «φορτώσει» δεκάδες φορές με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, σε Ελλάδα και Ευρώπη! Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο ορισμός του «εκτελεστή» και με το «δίμπαλο» κόντρα στον ΠΑΣ έφτασε τα 51 με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα και χρειάζεται ακόμη 7 για να μπει στο top 10 των σκόρερ του συλλόγου, ξεπερνώντας τον Βαγγέλη Πανάκη και τον Γρηγόρη Χαραλαμπίδη που έχουν 57!

Ο διεθνής στράικερ άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Σούπερ Λιγκ το απόγευμα της Κυριακής στην Λεωφόρο, ωστόσο, στην εκκίνηση του μαραθωνίου αποδεικνύεται εξίσου καλός δημιουργός για τους συμπαίκτες του!

«Κέρασε» Λεντέσμα και Γουακάσο

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Λιβαδειά, ο 30χρονος επιθετικός ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι από την προβολή του Μαχαίρα στην αρχή του παιχνιδιού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κριστιάν Λεντέσμα και σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Αυτό ήταν το πρώτο... κέρασμα, καθώς στην συνέχεια, ο Μπεργκ φανέρωσε για ακόμη μία φορά πάνω στο χορτάρι την διορατικότητα και την οξυδέρκεια του. Από την σέντρα του Ζέκα στο δεύτερο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά και την «έσπασε» ιδανικά, διαγώνια και προς το σημείο του πέναλτι για τον επερχόμενο Γουακάσο και το 2-0!

«Συστημένο»!

Η άμυνα του ΠΑΣ ήταν το επόμενο «θύμα» του «mr.9». Έκανε τα πάντα, έκανε ό,τι ήθελε! Σκόραρε, δημιούργησε και ήταν απολαυστικός! Μετά τον Λεντέσμα και τον Γουακάσο, σειρά πήρε ο Ρόμπιντ Λουντ στα «πάρε-βάλε» του Μάρκους. Αν στις δύο πρώτες ασίστ χρειάστηκε απλά δύο επαφές, την Κυριακή έτρεξε με την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου, άφησε τον Κουλιμπαλί από δεξιά να πάρει μαζί του έναν αμυντικό και με καταπληκτική «γλυκιά» μπαλιά βρήκε τον Φινλανδό πάνω στην κίνηση για το 2-0!

Ο Μπεργκ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στα καλύτερά του και όσο συνεχίζει να κάνει την διαφορά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, τόσο το «τριφύλλι» θα βρίσκεται σε τροχιά κορυφής!

Δεν χρειαζόταν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να γίνει αντιληπτή η ικανότητα του Μάρκους Μπεργκ στη δημιουργία, ωστόσο ήταν ένα ακόμα δείγμα.

Ο Σουηδός είναι το πιο κρίσιμο γρανάζι στην επιθετική λειτουργία του «τριφυλλιού», όχι μόνο επειδή βρίσκεται κοντά στο να μπει στο all time top 10 των σκόρερ του συλλόγου, αλλά και για τη δουλειά που έκανε για ένα ακόμα ματς έφτιαξε γκολ για συμπαίκτη του, αυτή τη φορά για τον Λουντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα