Εμποκού: «Ωραία ομάδα, ωραία Λεωφόρος»

Εμποκού: «Ωραία ομάδα, ωραία Λεωφόρος»

Κώστας Ζάλιαρης
Εμποκού: «Ωραία ομάδα, ωραία Λεωφόρος»

bet365

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις του Πολ Ζοσέ Εμποκού από τον Παναθηναϊκό και όπως δήλωσε στο Match Review του gazzetta.gr, θέλει μαζί με την ομάδα να πετύχει και τους προσωπικούς του στόχους.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός σημείωσε τη δεύτερη συμμετοχή του με την πράσινη φανέλα μπαίνοντας ξανά με αλλαγή, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και λίγο αργότερα, από τη Μεικτή Ζώνη του «Απόστολος Νικολαΐδης» μίλησε στο Match Review του gazzetta.gr για την εύκολη νίκη (4-0) αλλά και το δικό του ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ...

«Νιώθω αρκετά καλά, είναι θετικό για εμένα να παίρνω χρόνο συμμετοχής. Είμαι σίγουρος ότι όσο περισσότερο χρόνο μου δίνει ο προπονητής μου, τόσο θα μπορώ κι εγώ να παρουσιάζω βελτίωση. Βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικούς ανθρώπους που με βοηθούν και είμαι ακόμα στην αρχή...» ήταν το αρχικό σχόλιο του Εμποκού, που πρόσθεσε ότι:

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

«Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά, μου αρέσει που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, μου αρέσει η ατμόσφαιρα εδώ στη Λεωφόρο όσο έχω μπορέσει να τη βιώσω, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι πολύ καλοί, έχω ήδη πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου που είναι όλοι καλά παιδιά και από εκεί και πέρα θα συνεχίσω να δουλεύω. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Δουλεύω και ό,τι κι ό,σα είναι να έρθουν στην καριέρα μου, θα έρθουν...».

Το μεσημέρι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, πέρα από τη ζέστη, αποδείχθηκε εύκολο ελέω και των συνθηκών που διαμορφώθηκαν στον αγώνα...

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο μέρος λόγω αποβολής του πορτιέρο, Πασχαλάκη, ενώ για περισσότερο από ένα 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες λόγω της αποχώρησης του Ακόστα με τραυματισμό, όταν είχαν εξαντληθεί οι αλλαγές...

Ο Εμποκού, είχε να πει για το παιχνίδι: «Γνωρίζοντας τους στόχους που έχουμε θέσει, τέτοια παιχνίδια όπως ήταν αυτό με τον ΠΑΣ είναι ματς στα οποία ούτε που συζητάμε κάτι διαφορετικό από τη νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε εύκολα αυτή τη φορά.

Έχουμε θέσει τους στόχους και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους φέρουμε εις πέρας. Αυτό άλλωστε οφείλεις να κάνεις και στη ζωή... Να έχεις πίστη για να φτάσεις εκεί που θέλεις κι εκεί που στοχεύεις. Οπότε συνεχίζουμε...».

Όσο για την αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την άσχημη ήττα (2-1) από τον Άγιαξ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο 24χρονος άσος τόνισε μιλώντας στο Match Review του gazzetta.gr:

«Η βραδιά με τον Άγιαξ ήταν αρκετά δύσκολη, σκεφτήκαμε όλοι και αναλύσαμε πως ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο κάναμε αρκετά λάθη, όμως οφείλουμε να δείξουμε στη συνέχεια ότι μάθαμε από αυτά και να το χρησιμοποιήσουμε ως εμπειρία για τη συνέχεια.

Πρέπει να συνεχίσουμε καλύτερα και και φυσικά ο μοναδικός δρόμος για τα επόμενα παιχνίδια μας, είναι μονάχα αυτός της βελτίωσής και της αγωνιστικής προόδου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα