Ταξιάρχης Φούντας: Μερικά δευτερόλεπτα μαγείας

Αντώνης Σαούλης
Ταξιάρχης Φούντας: Μερικά δευτερόλεπτα μαγείας

bet365

Το εναέριο βολ πλανέ του Ταξιάρχη Φούντα μπήκε ήδη στα σποτάκια για τη σεζόν που έρχεται ενώ σίγουρα θα βρίσκεται και στην ανασκόπηση της χρονιάς.

Τρίτη αγωνιστική γράφει το καλεντάρι αλλά ήταν η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Και σε αυτήν σημειώθηκαν 29 γκολ. Οχι κι άσχημα. Για την ακρίβεια πάρα πάρα πολύ καλός απολογισμός. Σε αυτά μάλιστα υπήρχαν κάποια εξαιρετικής ομορφιάς.

Η φωτοβολίδα του Ούγκο Αλμέιδα από τα 25 μέτρα. Το δυνατό σουτ του Μιλιβόγεβιτς έξω από την περιοχή. Ο ωραίος συνδυασμός Μπεργκ-Μέστο-Λέτο για το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού. Η υπέροχη λόμπα του νεαρού Λάμπρου στο ματς της ΑΕΛ με τον Ηρακλή. Ολα πραγματικά πανέμορφα. Αλλά τι να πεις όταν υπάρχει κι αυτό του Ταξιάρχη Φούντα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης!

Χωρίς αμφιβολία η στιγμή της 3ης αγωνιστικής. Μια στιγμή ζωγραφιάς. Μερικά δευτερόλεπτα μαγείας από την έμπνευση του 21χρονου μεσοεπιθετικού ο οποίος είχε την αυτοπεποίθηση να δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Λίγο το πρώτο γκολ που είχε σημειώσει στο πρώτο ημίχρονο. Λίγο το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν στο 2-0. Ο Ταξιάρχης Φούντας είπε να το δοκιμάσει...

Εναέριο γυριστό βολ πλανέ έξω από την περιοχή! Η μπάλα παίρνει εξαιρετικά φάλτσα και καταλήγει στο πλαϊνό δίχτυ! Προφανώς και είναι το γκολ της αγωνιστικής στην Ελλάδα, πιθανότατα όμως να είναι και το γκολ της αγωνιστικής σε όλη την Ευρώπη!

Ο μικρός επέστρεψε στην πλατεία μετά από μία σεζόν στην Τρίπολη και στον Αστέρα και δείχνει ν' αναγεννάτε αμέσως. Κάτι πρέπει να έχει το νερό στην Νέα Σμύρνη.



Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι όποιος Ελληνας πηγαίνει ή επιστρέφει στον Πανιώνιο βρίσκει τον καλό του εαυτό. Το κάνει και ο Φούντας ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του σημείωσε δύο γκολ...

Οσο για την στιγμή της αγωνιστικής; Καλύτερα να την απολαύσετε παρά να σας την περιγράψουμε...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΦΟΥΝΤΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα