Ούγκο Αλμέιδα: Τα έκανε 175...

Ούγκο Αλμέιδα: Τα έκανε 175...

Αντώνης Σαούλης
Ούγκο Αλμέιδα: Τα έκανε 175...

bet365

Ο Ούγκο Αλμέιδα ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, βάζοντας δύο γκολ στο πρώτο του παιχνίδι σε 61 λεπτά συμμετοχής έχοντας κάνει ΜΟΝΟ δύο τελικές προσπάθειες.

Εντάξει. Σταθερή αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορείς να τον πεις. Πρώτο του παιχνίδι ήταν αυτό κόντρα στην Ξάνθη. Αλλά ο άνθρωπος το 'χει. Πριν το παιχνίδι της Κυριακής είχε βάλει στην καριέρα του 173 γκολ. Πάμε άλλη μία σε περίπτωση που δεν το συλλάβατε. 173 γκολ! Με επτά διαφορετικές ομάδες (η ΑΕΚ έγινε η όγδοη) και χωρίς να βάζουμε σε αυτές την Εθνική Πορτογαλίας.

Οπότε όταν ξεκινάει στην Σούπερ Λίγκα με δύο γκολ καταλαβαίνετε ότι μπορεί να μπει σε αυτήν την κατηγορία. Ως μια σταθερή αξία σκοραρίσματος. Εάν δηλαδή αραδιάσουμε τα κατορθώματά του μάλλον θα συμφωνήσετε κι εσείς σε αυτό. Αρχικά είναι εντυπωσιακό αυτό που κατάφερε κόντρα στην Ξάνθη ο σέντερ φορ των 192 εκατοστών.



Ο Πορτογάλος έκανε δύο τελικές προσπάθειες κι έγραψαν και οι δύο! Ελεύθερες βολές βάραγε ο τύπος. Και αν το πρώτο ήταν εύκολο μετά το... δώρο του Λισγάρα που αποφάσισε να σκύψει (και όχι να διώξει τη μπάλα) το δεύτερο θα έπρεπε να μετρήσει για περισσότερα από ένα. Γύρισμα προς το τέρμα και ρουκέτα για 25 μέτρων για να καρφωθεί στο παράθυρο η μπάλα.

Κι όλα αυτά; Σε 61 λεπτά αγώνα. Μια ώρα πείτε εσείς. Ξεκίνησε με το κοντέρ του να γράφει 100% ευστοχία και ένα γκολ κάθε μισή ώρα. Προφανώς δεν μπορούμε να μαντέψουμε τι θα κάνει στο μέλλον και αν θα συνεχίσει να είναι τόσο εύστοχος. Κοιτώντας όμως τους αριθμούς του οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μπορούν να είναι αισιόδοξοι.



Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν έφτασε στην Ελλάδα έχοντας πετύχει
65 γκολ με την Βέρντερ Βρέμης
47 γκολ με την Μπεσίκτας
5 γκολ με την Πόρτο
4 γκολ με την Ανζί
3 γκολ με την Μποαβίστα
3 γκολ με την Κούμπαν
1 γκολ με το Ανόβερο
19 γκολ με την Εθνική Πορτογαλίας
26 γκολ με τις μικρές Εθνικές ομάδες

Σε αυτά προσθέστε και τα δύο γκολ που έβαλε στην πρώτη του αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ. Μια σταθερή αξία του γκολ...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ ΑΛΜΕΪΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα