Αλήθειες και ψέμματα από την 30η αγωνιστική

Βασίλης Μοιρώτσος
Αλήθειες και ψέμματα από την 30η αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Η Ξάνθη ήταν αδιάφορη. Ψέματα.

Πάλεψε το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που «καιγόταν» για τη νίκη. Είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Καπετάνο στο 60’, όταν ο Περιστερίδης έσωσε και μια ακόμα με τον Ορφανίδη προς το τέλος του αγώνα. Αν έμπαινε μία από τις δύο, ίσως το όνειρο του ΠΑΣ να έμενε… όνειρο.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα γκολ. Αλήθεια.

Υπήρξε ένα εικοσάλεπτο, απ’ το 55’ μέχρι το 75’, που οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί. Ηταν το σημείο που μετέτρεψαν το 3-1 σε 6-1 και έχασαν πολλές ευκαιρίες, εκ των οποίων και ένα δοκάρι με τον Λαγό, για να σημειώσουν ακόμα περισσότερα τέρματα. Στο φινάλε του ματς απλά έκοψαν ταχύτητα.

Το 0-0 ήταν δίκαιο στα Περιβόλια. Ψέματα

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά έπεσε πάνω στον Γλύκο. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αντέδρασε σωστά στα τετ α τετ των Μιλούνοβιτς και Γουνδουλάκη σε διάστημα εφτά λεπτών και κράτησε το μηδέν για την εστία ενός ΠΑΟΚ που ήθελε, αλλά δεν μπορούσε.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι «δεκάρι». Αλήθεια.

Θα χάσει ο Παναθηναϊκός αρκετά από τα προτερήματα του Αργεντινού αν τον χρησιμοποιεί στα άκρα ο Στραματασόνι. Ο «Βίγια» έβγαλε δύο εκπληκτικές κάθετε πάσες στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού. Κάθετη πάσα που σπάνια βρίσκεις από άλλον παίκτη σε αυτό το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Σήμα κατατεθέν όλων των… δεκαριών.

Η ΑΕΚ αδικείται από το αποτέλεσμα. Ψέματα.

Σύμφωνοι. Μπορεί να μην ήταν για να χάσει 3-0. Αλλά η αποκρουστική εικόνα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά και η αδυναμία της να δημιουργήσει και να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Λεβαδειακού της έφερε την… τιμωρία και τη βαριά ήττα με 3-0. Μια ήττα που έφερε και την αντίδραση του κόσμου, ο οποίος αποδοκίμασε την ομάδα με την επιστροφή της στην Αθήνα.

Πανθρακικός και Καλλονή δίκαια υποβιβάστηκαν. Αλήθεια.

Η… σούμα της σεζόν αποδεικνύει πως ήταν οι δύο χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν έκαναν παρά ελάχιστα πράγματα για να αλλάξουν τη μοίρα τους. Σάκος του μποξ στα περισσότερα παιχνίδια, αποδείχτηκαν τέτοιοι και την τελευταία αγωνιστική. Πέντε γκολ δέχτηκε η Καλλονή στο Καραϊσκάκη, έξι ο Πανθρακικός στη Λεωφόρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα