Οε, οε, Νταβίντ Φουστέρ

Οε, οε, Νταβίντ Φουστέρ

Αντώνης Σαούλης
Οε, οε, Νταβίντ Φουστέρ

bet365

Ο Ισπανός στην έκτη του χρονιά στην Ελλάδα, σήκωσε το έκτο του πρωτάθλημα δίνοντας ασίστ και πετυχαίνοντας και γκολ.

Η ιστορία του πλέον χιλιογραμμένη. Χιλιοειπωμένη. Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι έξι χρόνια στην Ελλάδα πλέον. Δύσκολο να υπάρχει κάτι που δεν έχει γραφτεί. Που να μην έχει γίνει γνωστό. Ο Νταβίντ έχει γίνει Ελληνας, λατρεύει την χώρα μας και είναι ένα θέμα για τον ίδιο τώρα που τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για το τι θα κάνει.

Ομως υπάρχει ακόμα καιρός. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει ακόμα ο στόχος του Κυπέλλου του νταμπλ. Ομως την Κυριακή το βράδυ τελείωσε το πρωτάθλημα. Το έκτο στο οποίο συμμετείχε ο 34χρονος πλέον Ισπανός. Το έκτο το οποίο κατακτά ο Ισπανός. Ομως την Κυριακή το βράδυ ήταν η πρώτη φορά που το σήκωνε ως πρώτος αρχηγός.



Και το έκανε παίζοντας βασικός και έχοντας συμμετοχή στο παιχνίδι. Πέτυχε ένα γκολ, έδωσε μία ασίστ και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μία νίκη με μεγάλο σκορ στην φιέστα ώστε να ικανοποιηθεί και ο κόσμος.

Ο Ισπανός μπαίνει στην κατηγορία της σταθερής αξίας. Οχι για τα όσα έκανε φέτος. Αλλά για τα όσα έχει κάνει αυτά τα έξι χρόνια στην Ελλάδα κι τον Ολυμπιακό. Μια σταθερή αξία ήθους. Προσωπικότητας. Ποδοσφαιριστή.

Ο Φουστέρ έφτασε τις 110 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα. Τα 29 γκολ στο πρωτάθλημα Συνολικά με τον Ολυμπιακό έχει παίξει σε 168 ματς έχοντας 46 τέρματα. Καθόλου άσχημα για τον Ισπανό ο οποίος σκοράρει και στις έξι σεζόν του.



Το εκπληκτικό είναι ότι φέτος έχοντας τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τις προηγούμενες πέντε σεζόν του έχει κάνει την τρίτη πιο παραγωγική του χρονιά. Επτά γκολ σε 16 ματς (4 στο Κύπελλο και 3 στο πρωτάθλημα).

Ο Φουστέρ στην Ελλάδα έχει:
2010/11 31 ματς και 13 γκολ
2011/12 34 ματς και 10 γκολ
2012/13 30 ματς και 6 γκολ
2013/14 33 ματς και 6 γκολ
2014/15 24 ματς και 4 γκολ
2015/16 16 ματς και 7 γκολ

Ενας υπέροχος άνθρωπος και ένας υπερχρήσιμος ποδοσφαιριστής για κάθε προπονητή. Είτε λέγεται Βαλβέρδε, είτε Ζαρντίμ, είτε Μίτσελ, είτε Περέιρα, είτε Σίλβα. Στο τέλος όλοι θα φωνάζουν. Οε, οε Νταβίντ Φουστέρ.

Για τα όσα προσφέρει κάθε φορά που μπαίνει. Γι' αυτό και είναι ο αγαπημένος της κερκίδας. Γιατί κατά βάθος είναι ένας από αυτούς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα