To γύρισαν στο μπιλιάρδο

Αντώνης Σαούλης
To γύρισαν στο μπιλιάρδο

bet365

H AEK γνώρισε την δεύτερη πιο βαριά ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα βάζοντας δύο αυτογκόλ και να μην μπορεί ν' αντιδράσει στο παιχνίδι!

Και ξαφνικά εσωστρέφεια. Εκεί που η ΑΕΚ με τον Πογέτ δεχόταν το ένα αποθεωτικό σχόλιο μετά το άλλο (και πως να μην γινόταν άλλωστε με το σερί που είχε και τις νίκες στο ντέρμπι), ήρθαν οι επισκέψεις των οπαδών και οι απαιτήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

H AEK στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να νικήσει. Ναι, καλά διαβάσετε. Καμία νίκη, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες! Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως σε αυτά τα πέντε ματς έχει πετύχει μόλις ένα γκολ...



Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε να μπει στην Λιβαδειά. Με μια πολύ βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό (παρεμπιπτόντως η ομάδα της Λιβαδειάς είχε νικήσει και μέσα στο ΟΑΚΑ!) με 3-0. ΟΚ, τα δύο πρώτα τέρματα ήταν αυτογκόλ Ομως αυτό δεν λέει και πολλά. Η ΑΕΚ δεν αντέδρασε και πήρε το πούλμαν για Αθήνα με την δεύτερη πιο βαριά ήττα στο πρωτάθλημα (4-0 από τον Ολυμπιακό ήταν η άλλη)

Το πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι πως τα πέντε άσχημα εκτός έδρας αποτελέσματα δεν ήταν σε κάποια φρούρια. Τα ματς ήταν:

Ηρακλής-ΑΕΚ 1-1
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-0
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-0
Καλλονή-ΑΕΚ 0-0
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 3-0



Η «Ενωση» μπαίνει στην μάχη των play off αλλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου δίχως γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς εκτός έδρας! Καθόλου κολακευτικά νούμερα για την ΑΕΚ η οποία κλείνει άσχημα την σεζόν.

Σε αυτήν την εικόνα ήρθαν να προστεθούν τα δύο απίστευτα αυτογκόλ σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων αλλά και το τραγικό λάθος του Μπαρόχα για το τρίτο τέρμα.

Στο πρώτο γκολ η μπάλα βρίσκει στον Ντιντάκ, στον Μπακάκη και πάλι στον Ντιντάκ για να καταλήξει στα δίχτυα.
Στο δεύτερο γκολ η μπάλα βρίσκει στον Ντιντάκ μετά τον Τζανετόπουλο και καταλήγει στα δίχτυα.
Στο τρίτο γκολ ο Μπαρόχα αποφασίζει να βγει χωρίς λόγο πολύ μακριά από την εστία του και ο Μάντζιος έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία.



Αν αποφάσισαν στην ΑΕΚ να παίξουν μπιλιάρδο τα πήγαν εξαιρετικά στο... γαλλικό στην έδρα της Λιβαδειάς. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να επιστρέψουν στο ποδόσφαιρο. Γιατί τους περιμένουν δύο εξαιρετικά δύσκολα ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο (ο Ατρόμητος του Δέλλα μετράει πέντε σερί νίκες) και φυσικά τα play off.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα