Το κλάμα ενός λεβέντη

Αντώνης Σαούλης
Το κλάμα ενός λεβέντη

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης άλλαξε το σύστημα στην μέση της περιόδου έστειλε τον ΠΑΣ στην 6η θέση και έκλεισε το πρωτάθλημα κλαίγοντας μπροστά τους φιλάθλους.

«Οι άνδρες δεν κλαίνε» που λέει και το άσμα δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Για το πόσο κύριος και λεβέντης είναι ο Γιάννης Πετράκης μπορούν να το πουν οι δεκάδες συνεργάτες που είχε όλα αυτά τα χρόνια στους πάγκους.

Και όταν τα συναισθήματα τον κατακλύζουν δε τα φυλακίζει. Το έκανε πριν από μερικούς μήνες όταν και βραβεύτηκε ως ο καλύτερος τεχνικός για την περσινή περίοδο. Μία επιλογή που αποδείχθηκε και φέτος πόσο σωστή ήταν. Ο Γιάννης Πετράκης το έκανε το θαύμα του ξανά με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι έχασε τους Κοροβέση και Χαρίση και τον Γενάρη έχασε τους Τσάβες και Βελλίδη (μιλάμε για τέσσερις βασικούς παίκτες της 11αδας) ο Πετράκης βρήκε τον τρόπο να κάνει τον ΠΑΣ την 6η ομάδα του πρωταθλήματος και πλέον να περιμένει για το αν θα πάρει άδεια ο Πανιώνιος για να βγει στην Ευρώπη.



Ουσιαστικά η χρονιά φαινόταν χαμένη για τον ΠΑΣ. Και όπως διαβάσατε θα μπορούσαν να υπάρξουν και (σοβαρές) δικαιολογίες. Ομως ο Πετράκης αποφάσισε να δει το ρόστερ του ξανά (μετά και τις απώλειες των Τσάβες και Βελλίδη) και ν' αλλάξει το σύστημα. Ο ΠΑΣ έπαιξε 3-5-2 και είδε το φως το αληθινό.

Η ομάδα των Ιωαννίνων έκανε ένα απίστευτο ντεμαράζ στο τέλος του πρωταθλήματος. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν γνώρισε ήττα! Είχε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.



Τα ματς ήταν:
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ 0-0
Πανθρακικός-ΠΑΣ 2-4
ΠΑΣ-Παναιτωλικός 2-0
Καλλονή-ΠΑΣ 0-2ΠΑΣ-Πανιώνιος 1-1
Λεβαδειακός-ΠΑΣ 1-1
ΠΑΣ-Πλατανιάς 2-0
Ξάνθη-ΠΑΣ 0-1

Απόλυτα δικαιολογημένη λοιπόν η συγκίνηση του στο flash interview. Ακόμα πιο δικαιολογημένο το κλάμα του όταν πήγε στους φιλάθλους του ΠΑΣ που ταξίδεψαν μέχρι την Ξάνθη. Γιατί αυτός ο ΠΑΣ του ανήκει... Εν τέλει οι σωστοί άντρες κλαίνε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα