Πληρώνει ισοπαλίες και... Ελευσίνα ο Απόλλων!

Νίκος Μαρούδας
Πληρώνει ισοπαλίες και... Ελευσίνα ο Απόλλων!

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι τρίτη ομάδα σε ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της Football League και αυτό σε συνδυασμό με την γκάφα της Ελευσίνας φαίνεται πως την κρατά μακριά από την άνοδο...

Το πρωτάθλημα της Football League μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία. Μετά την διαφαινόμενη τιμωρία του Απόλλωνα για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, έδειχναν πως ΑΕΛ και Κέρκυρα καθαρίζουν με το θέμα της ανόδου. Πλέον μετά και το 0-0 με τον Κισσαμικό, οι δύο πρωτοπόροι βρίσκονται αγκαλιά με την επιστροφή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Τον Απόλλωνα φέτος δεν τον... πλήγωσε μόνο αυτό που έγινε με τον Πανελευσινιακό. Αυτό απλά ήταν το κερασάκι στην τούρτα! Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», είναι η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος σε ισοπαλίες. Δεδομένα όταν έχει στόχο την άνοδο και έχεις τόσες ισοπαλίες τότε δεν μπορεί να σου φταίει τίποτα άλλο παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός

5 ισοπαλίες σαν... ήττες!

Το 0-0 με τον Κισσαμικό δεν ήταν το μοναδικό για τον Απόλλωνα ισόπαλο αποτέλεσμα που φαίνεται σαν ήττα φέτος. Ακόμα τέσσερα παιχνίδια τουλάχιστον, η ομάδα της Ριζούπολης έπρεπε να τα πάρει και δεν τα κατάφερε.

Το παιχνίδι με τα Χανιά την δεύτερη αγωνιστική (0-0), αυτό με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο (0-0), αλλά και στη Ριζούπολη (1-1), ενώ από την έδρα του δεν πήρε το τρίποντο μένοντας επίσης στο 1-1 και με τον Πανσερραϊκό. Όλα αυτά είναι τρίποντα που δεν πρέπει να χάνεις αν θες να λες πως ναι πας για άνοδο.

Σε αυτές τις έδρες, από τα Χανιά η Κέρκυρα πέρασε στα χαρτιά και η ΑΕΛ έμενει στο 0-0, με τον Κισσαμικό, οι Φαίακες νίησαν οι «βυσσινί» έμειναν στο Χ. Ενώ από το Αίγιο, η ΑΕΛ πέρασε και η Κέρκυρα δεν έχει πάει ακόμα. Τώρα, εντός έδρας η ΑΕΛ έχει κερδίσει τον Πανσερραϊκό, έχει χάσει από τον Παναιγιάλειο, ενώ η Κέρκυρα έχει κερδίσει και τους δύο στην έδρα της.

Όπως φαίνεται λοιπόν, με λίγες εξαιρέσεις, ο Απόλλων... κόλλησε εκεί όπου οι άλλοι διεκδικητές της ανόδου πέρασαν.

Οι... καλές ισοπαλίες που τελικά δεν φαίνονται!

Αυτές οι ισοπαλίες λοιπόν, κάνουν και τις θεωρητικά... καλές ισοπαλίες, να μη φαίνονται στη σούμα! Τι εννοούμε; Ο Απόλλων Σμύρνης, έχει καταφέρει να φύγει με 0-0 από την Λαμία, να μη χάσει στην έδρα της από την ΑΕΛ (0-0) και να φύγει με 0-0 από την πάντα δύσκολη έδρα της Ζακύνθου.

Θεωρητικά αυτές οι ισοπαλίες ήταν καλές για την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Όμως αυτές στη σούμα πλέον δεν είναι καλές. Μαζί με αυτά τα ισόπαλα αποτελέσματα φτάνει στα 8 ο Απόλλων και μένει όπως φαίνεται στη Football League για ακόμα μια χρονιά.

Όλα αυτά λοιπόν, μαζί με τις 3 ήττες που δεν είναι πολλές, αλλά και την γκάφα στην Ελευσίνα, τα πληρώνει τώρα ο Απόλλων. Σε ένα πρωτάθλημα που φαινόταν πως θα πάει μέχρι τέλους με τρεις ομάδες να διεκδικούν δύο θέσεις, η ομάδα της Ριζούπολης τελικά έκανε από μόνη της εύκολη την υπόθεση για ΑΕΛ και Κέρκυρα...

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα