Αλήθειες και ψέμματα από την 28η αγωνιστική

Βασίλης Μοιρώτσος
Αλήθειες και ψέμματα από την 28η αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Ο Μπακασέτας είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας μεσοεπιθετικός. Αλήθεια.

Και σίγουρα ο Μίκαελ Σκίμπε πρέπει να τον συμπεριλάβει στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής ομάδας. Ο Μπακασέτας είναι το Α και το Ω του Πανιωνίου στον δεύτερο γύρο και δεν αποκλείεται να ψηφιστεί και Έλληνας ποδοσφαιριστής της χρονιάς στο φινάλε της σεζόν. Εκτός από το γεγονός πως ίσως η επόμενη τον βρει σε κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο.

Ο Τούντορ ήταν ο βασικός υπεύθυνος για το χάλι του ΠΑΟΚ. Ψέματα.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το ίδιο άσχημο θέαμα και στη Νέα Σμύρνη, παρ’ όλο που ο Κροάτης έχει αποτελέσει παρελθόν και με τον Ιβιτς έδειξε μια βελτίωση στα τελευταία ματς, κόντρα στον Πανιώνιο η απόδοση ήταν τραγική και ο ΠΑΟΚ γνώρισε φυσιολογικά μια ήττα που τον βάζει σε τεράστιες περιπέτειες εν όψει της πεντάδας.

Ο Στραματσόνι διαχειρίστηκε καλά το ματς. Αλήθεια.

Τον έχουν κατηγορήσει τον Ιταλό για κακή διαχείριση των αγώνων και αλλαγές που δεν τον βοηθούν. Τούτη τη φορά όμως, στο ματς με αντίπαλο τη Βέροια, τα πήγε περίφημα. Είδε πως ο Μαμούτε με τον Λέτο δεν συνεργάζονται, αλλάζοντας τον Βραζιλιάνο με τον Κλωναρίδη που δημιούργησε ρήγματα. Και στο 1-2 της Βέροιας δεν έχασε στιγμή. Γύρισε σε «ρόμβο», έκανε πιο επιθετική την ομάδα του και δικαιώθηκε και από την εικόνα του Πέτριτς και από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Λέτο γύρισε μόνος του το ματς στη Λεωφόρο. Ψέματα.

Ο Αργεντινός ήταν ο σκόρερ του 2-2 και του 3-2, αλλά στην πραγματικότητα ο Πέτριτς είναι εκείνος που με την είσοδό του στο γήπεδο έχει αλλάξει τη ροή του αγώνα. Ο Κροάτης αγωνίστηκε σαν «δεκάρι» με τον Στραματσόνι να γυρίζει το σχήμα σε 4-4-2 με «ρόμβο» στο κέντρο και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή συμπεριφοράς όλη της ομάδας. Και κυρίως στο 2-2, που προήλθε από δική του «με τη μία» ασίστ.

Ο Λε Ταλέκ είναι απ’ τους καλύτερους φορ στο πρωτάθλημα. Αλήθεια.

Το έχει επιβεβαιώσει με την παρουσία του στο δεύτερο γύρο. Πετυχαίνει γκολ που χαρίζουν βαθμούς και το έκανε ξανά αυτή τη φορά με τον Παναιτωλικό. Ο σέντερ φορ του Ατρόμητου επιβεβαιώνει για ποιο λόγο θεωρήθηκε μία από τις πιο καλές μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού, έστω κι αν άργησε να προσαρμοστεί. Έφτασε πλέον τα έξι γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Το 3-2 της Λεωφόρου είναι δίκαιο. Ψέματα.

Βάσει εικόνας αγώνα, η Βέροια άξιζε κάτι παραπάνω στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Σίγουρα τουλάχιστον τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο και έχασε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο. Οι παίκτες του Ελευθερόπουλου δεν φοβήθηκαν τον αντίπαλο, έπαιξαν ανοιχτά, σκόραραν δύο φορές, προηγήθηκαν, δημιούργησαν ευκαιρίες. Άξιζαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα