Μία ο Ράσμους, μία ο Οδυσσέας

Αντώνης Σαούλης
Μία ο Ράσμους, μία ο Οδυσσέας

bet365

Ο Δανός στόπερ του Παναθηναϊκού έδωσε... ασίστ στον Ναζλίδη για το πρώτο γκολ της Βέροιας και ο Βλαχοδήμος πρόσφερε το δεύτερο στον Μεληκιώτη!

Ο ένας έλειπε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μάρκους Τελάντερ (περί ου ο λόγος) είχε μείνει σχεδόν 1,5 μήνα εκτός δράσης και ο Στραματσόνι έκανε άλλες επιλογές για το κέντρο της άμυνας (Μολέντο, Ταυλαρίδης και Κουτρουμπής).

Ο Δανός επέστρεψε όμως. Και ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού τον επανέφερε στην 11αδα. Ομως πολύ γρήγορα φάνηκε πως είχε θέμα με τον ρυθμό των αγώνων. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο βρίσκεται στην συγκεκριμένη κατηγορία του Match Review.

Τι ακριβώς έκανε ο κεντρικός αμυντικός των «πράσινων»; Εδωσε μία εξαιρετική ασίστ στον Ναζλίδη ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να τελειώσει την φάση και να ισοφαρίσει. Ολα έδειχναν ότι είχε την φάση υπό τον έλεγχό του. Απλά έπρεπε να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.





Αυτό προσπάθησε τουλάχιστον. Τα κατάφερε στο ήμισυ. Δηλαδή όντως έκανε την κεφαλιά έχοντας σκοπό να την δώσει στο γκολκίπερ του. Ομως δεν υπολόγισε σωστά η κεφαλιά δεν είχε την δύναμη για να φτάσει μέχρι την αγκαλιά του Βλαχοδήμου.

Ο Ναζλίδης ήταν κοντά στην φάση ελπίζοντας για ένα λάθος. Και το βρήκε. Η μπάλα του στρώθηκε μπροστά του κάνοντας και γκελ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του γίνει ακόμα πιο εύκολο το γκολ. Με τον Βλαχοδήμο να κάνει ήδη την έξοδο για να προλάβει την μπάλα, ο Μαγέφσκι απλά χρειαζόταν να τσιμπήσει την μπάλα για να την περάσει πάνω από τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Ομως ο Τελάντερ δεν έκανε την μοναδική γκέλα του αγώνα. Τον ακολούθησε ο πιτσιρικάς. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και φάνηκε η απειρία του στο δεύτερο γκολ της Βέροιας. Οταν αποφασίζει να κάνει έξοδο στο πουθενά. Και όχι μόνο την κάνει αλλά δεν πετυχαίνει και την μπάλα...

Αυτή πήγαινε προς το τέρμα και απλά ο Μεληκιώτης ο οποίος παρακολουθούσε την φάση την έσπρωξε στα δίχτυα.



Σπάνιο φαινόμενο. Διπλή γκάφα στο ίδιο ματς από παίκτες της ίδιας ομάδας. Ακόμα πιο σπάνιο να μην το πληρώνει βαθμολογικά. Τελάντερ και Βλαχοδήμος πρέπει ν' ανάψουν μια λαμπάδα στον Λέτο οποίος με τα δύο γκολ που έβαλε και χάρισε εν τέλει τη νίκη στους «πράσινους».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα