«Για σένα Φάνη...»

Αντώνης Σαούλης
«Για σένα Φάνη...»

bet365

Το ποδοσφαιρικό παραμύθι της Νέας Σμύρνης έχει δημιουργηθεί από μια παρέα παιδιών κι αυτό αποδείχθηκε και στο γκολ του Μπακασέτα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αρκεί μια καλή προετοιμασία, 14-15 καλοί ποδοσφαιριστές κι ένας καλός προπονητής για να καταφέρεις κάτι καλό; Πιθανότατα ναι. Ομως χρειάζονται κι άλλα ώστε το καλό να το μετατρέψεις σε υπέροχο. Μοναδικό.

Οπως ακριβώς έχει συμβεί φέτος στη Νέα Σμύρνη. Εκεί ο Πανιώνιος μετά από κάθε αγωνιστική προσθέτει μία ακόμα σελίδα στο υπέροχο ποδοσφαιρικό παραμύθι που έχει δημιουργήσει.

Πλέον μυστικά δεν υπάρχουν. Ομως ένα συστατικό που πραγματικά κάνει την διαφορά για τον Πανιώνιο είναι η παρέα η οποία έχει δημιουργηθεί.

Και η στιγμή της 28ης αγωνιστικής προέρχεται από την πλατεία. Εκεί που απέδειξαν πόσο έχουν δεθεί και πόσο ευχαριστιούνται την κάθε τους στιγμή. Είτε είναι ένα γκολ, μία νίκη, μία έξοδος για καφέ ή φαγητό.

Αυτή την φορά πάνω στην... τρέλα και στο πάθος στο γκολ του Μπακασέτα θυμήθηκαν ένα παιδί της παρέας που μπήκε σε αυτή τον Γενάρη. Δεν ήταν καν εκεί από το καλοκαίρι.





Ο Φάνης Τζανδάρης προ ημερών υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ομως τα παιδιά της πλατείας δεν τον ξέχασαν.

Ο Μπακάσετας πέτυχε ακόμα ένα υπέροχο γκολ (που εκείνη την ώρα έδειχνε τρομερά σημαντικό μιας και ο Πανιώνιος έμπαινε και μαθηματικά στην πεντάδα) το πανηγύρισε αλλά έτρεξε προς τον πάγκο.

Αυτός και όλοι οι συμπαίκτες του. Πήραν την φανέλα του Τζανδάρη πήγαν στην κάμερα και του το αφιέρωσαν. Εστω κι αν ο Ελληνας μέσος πρόλαβε να παίξει μόλις (σκάρτους) δύο μήνες.

Δείγμα της παρέας που έχουν φτιάξει στην πλατεία. Και του χαρακτήρα που έχουν αυτά τα παιδιά. Μιας παρέας που θα θυμούνται για χρόνια στη Νέα Σμύρνη... Για σένα Φάνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα