Ενας Βάσκος στα Χανιά

Αντώνης Σαούλης
Ενας Βάσκος στα Χανιά

bet365

Ο Ιγκόρ Ανγκούλο σκοράρει συνεχώς και έχει ανεβάσει τον Πλατανιά στην 6η θέση του πρωταθλήματος με τον ίδιο να έχει πιάσει τα οκτώ γκολ.

Μεταγραφή που πέρασε στα ψιλά. Απολύτως λογικό. Ο Γιώργος Παράσχος σπάνια κάνει μεταγραφές που συζητιούνται. Δεν κοιτάει το όνομα. Απλά να του κάνει την δουλειά. Αθόρυβα. Οπως αθόρυβα δουλεύει εδώ και τόσα χρόνια σε τόσους και τόσους πάγκους. Και στην Κρήτη βρήκε (ξανά) την ηρεμία του.

Οσο αθόρυβα δουλεύει, αλλά τόσο αθόρυβα βρέθηκε ο Πλατανιάς στην 6η θέση του πρωταθλήματος και πλέον χτυπάει και την είσοδό του στην πεντάδα (εάν ισχύσει η τιμωρία του -5 στον ΠΑΟΚ).

Είναι εντυπωσιακό το ντεμαράζ του Πλατανιά στα τελευταία οκτώ ματς. Εχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Κι αυτή από την Καλλονή (2-1) η οποία ίσως και να του στοιχίσει την είσοδο στην πεντάδα.



Σε αυτό το σερί παίζουν ρόλο και οι παίκτες. Και ο Γιώργος Παράσχος βρήκε στο πρόσωπο του Ιγκόρ Ανγκούλο έναν συνεπή σκόρερ. Μία μεταγραφή από την Football League και τον Απόλλωνα εκεί όπου ο Ισπανός είχε 14 γκολ σε 30 παιχνίδια.

Βάσκος για την ακρίβεια ο Ανγκούλο πήρε μπρος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Μάλλον από τον Φλεβάρη και μετά. Μέσα σε δύο μήνες ο Ανγκούλο έχει πετύχει τα έξι από τα συνολικά οκτώ που έχει βάλει στο πρωτάθλημα!

06/02 Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 2-0 (1 γκολ)
13/02 Πανθρακικός-Πλατανιάς 0-2 (1 γκολ)
27/02 Καλλονή-Πλατανιάς 2-1 (1 γκολ)
13/03 Λεβαδειακός-Πλατανιάς 0-3 (1 γκολ)
03/04 Πλατανιάς-Ξάνθη 3-1 (2 γκολ)

Είναι δίχως αμφιβολία η σταθερή αξία της 28ης αγωνιστικής. Για την πορεία του το τελευταίο διάστημα η οποία συνοδεύεται και με την πορεία του Πλατανιά.



Θα μπορούσε άνετα να βρισκεται και ο Λε Ταλέκ ο οποίος συνέχισε το καλό σερί σκοραρίσματος που έχει (το οποίο χαρίζει και νίκες) αλλά ο Πλατανιάς αγναντεύει τις υπόλοιπες ομάδες από την 6η θέση. Και ο Βάσκος Ανγκούλο έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΓΚΟΥΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα