«Τρομοκράτης» χωρίς... τρόμο!

Αντώνης Σαούλης
«Τρομοκράτης» χωρίς... τρόμο!

bet365

Η ΑΕΚ δεν σκόραρε κόντρα στην υποβιβασμένη ομάδα της Μυτιλήνης με τον Ραφίκ Τζεμπούρ να να χάνει γκολ πάνω στην γραμμή.

Είναι λογικό να πας τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο γκολ. Με την ήδη υποβιβασμένη Καλλονή όμως; Και όχι μόνο να το πηγαίνεις στο γκολ αλλά και να μη το πετυχαίνεις.

Η ΑΕΚ σκόνταψε στην Μυτιλήνη και σε πολύ μεγάλο βαθμό ευθύνεται ο επιθετικός. Στο ματς της Κυριακής ήταν ο Ραφίκ Τζεμπούρ ο οποίος έχασε και την πιο κλασική ευκαιρία.

Μάλιστα την έχασε τόσο νωρίς στο ματς που εάν απλά έσπρωχνε την μπάλα σε κενή εστία στα πρώτα δευτερόλεπτα πιθανότατα το έργο της ΑΕΚ θα ήταν ακόμα πιο εύκολο.



Ομως ο Αλγερινός έχασε το άχαστο. Για την ακρίβεια δεν βρέθηκε ποτέ στην πορεία της μπάλας με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να χάσει μια τρομερή ευκαιρία.

Ο Τζεμπούρ επιβεβαίωσε ότι διανύει την χειρότερη σεζόν της καριέρας του μένοντας στο μηδέν κόντρα και στην άμυνα της Καλλονής. Εχει πετύχει μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα (κι άλλο ένα στο Κύπελλο) και δεν μπορεί να βρει ρυθμό φέτος στην «Ενωση».

Το παρατσούκλι «τρομοκράτης» τείνει να ξεχαστεί πλέον. Οι πανηγυρισμοί του με τον ίδιο να... πυροβολεί είναι πλέον ανάμνηση!

Το μηδέν του Αλγερινού συνδυάστηκε και με το μηδέν της ΑΕΚ, μιας και ουδείς άλλος κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Καλλονής.



Μια Καλλονή η οποία προς τιμή της πάλεψε το ματς παρά το γεγονός ότι έχει υποβιβαστεί. Και δικαιώθηκε. Κράτησε το μηδέν για τρίτη φορά φέτος μέσα στο γήπεδο της (οι άλλες δύο ήταν με Λεβαδειακό 0-0 και Πανθρακικό νίκη 2-0) και πέμπτη στο πρωτάθλημα (0-0 με Πανθρακικό και Ξάνθη εκτός).

Προφανώς αυτοί οι αριθμοί δεν τιμούν την ΑΕΚ και τους επιθετικούς της. Στην προκειμένη περίπτωση τον Ραφίκ Τζεμπούρ ο οποίος είναι ο αδύναμος κρίκος της 28ης αγωνιστικής για το Match Review.

Για την συνολική του παρουσία φέτος στην «Ενωση» αλλά και για το γκολ που δεν κατάφερε να βάλει κόντρα σε μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα. Ταυτόχρονα έδωσε την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να μειώσει στους τρεις βαθμούς...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 31 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα