Mπακασέτας ο «Ιστορικός»

Αντώνης Σαούλης
Mπακασέτας ο «Ιστορικός»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας χτυπάει στα ίσια το... Οσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για την φετινή Σούπερ Λίγκα με τις εμφανίσεις που κάνει οδηγώντας τον Πανιώνιο στην πεντάδα.

Ναι ο Κώστας Φορτούνης κατά πάσα πιθανότατα θ' αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος του πρωταθλήματος. Οχι άδικα. Οδηγεί την ομάδα που είναι ήδη πρωταθλήτρια, είναι πρώτος σκόρερ και ταυτόχρονα είναι πρώτος σε ασίστ.

Απολογισμός σπάνιος για έναν μέσο. Ομως αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να του πάρει το αγαλματίδιο για τον πρώτο ανδρικό έχει ονοματεπώνυμο κι αγωνίζεται στον Πανιώνιο.

Ο Τάσος Μπακασέτας τα έχει «σπάσει» όλα και είναι ο πρωταγωνιστής ενός πανέμορφου ποδοσφαιρικού παραμυθιού. Του Πανιωνίου. Ξαναμπαίνει στην κατηγορία του πολυτιμότερου. Για τρεις πολύ συγκεκριμένους λόγους.



Ηταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής. Εβαλε δύο γκολ. Ο Πανιώνιος και μαθηματικά θα είναι στην πεντάδα του πρωταθλήματος (κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει και 4ος στην κανονική διάρκεια).

Δεν χρειάζονται κι άλλοι λόγοι. Ο γεννημένος το 1993 Τάσος έχει γίνει στον Πανιώνιο πρωταγωνιστής. Παίκτης έτοιμος για μεγάλη ομάδα. Με τα δύο που έβαλε κόντρα στον ΠΑΟΚ έφτασε τα 11 στο πρωτάθλημα!



Και τα 11 με τα απίστευτα πόδια που έχει. Εννιά σε σετ παιχνίδι και δύο από εκτελέσεις φάουλ. Α, ξεχάσαμε να σας αναφέρουμε ότι είχε και δοκάρι με τον ΠΑΟΚ (από φάουλ).

Εντεκα γκολ σε 27 παιχνίδια και έξι ασίστ! Το ακόμα πιο εντυπωσιακό με την περίπτωσή του είναι πως κάθε φορά που σκοράρει ο Πανιώνιος κερδίζει!



Για να είμαστε ακριβείς στα έξι από τα επτά που έχει σκοράρει οι «κυανέρυθροι» πήραν τη νίκη και μόνο σ' ένα έμεινε στην ισοπαλία.

Τα ματς που έχει σκοράρει ο «Μπάκα»
Ηρακλής-Πανιώνιος 0-1
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-0
Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-5
Πανιώνιος-Καλλονή 2-0 (2 γκολ)
Βέροια-Πανιώνιος 1-1
Πανιώνιος-Ξάνθη 3-0 (χατ-τρικ)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 3-1 (2 γκολ)



Η έκρηξη του Μπακασέτα την φετινή σεζόν είναι συνώνυμη με αυτή της ομάδας του. Ο Πανιώνιος είναι η... Λέστερ της Ελλάδας και ο Μπακασέτας είναι ο ήρωας της. Οχι ο μοναδικός αλλά ο πιο σημαντικός. Γι' αυτό και ο τίτλος. Ενας «Ιστορικός» Μπακασέτας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα