Ούμπιντες: «Θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους»

Ούμπιντες: «Θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους»

Νίκος Μαρούδας
Ούμπιντες: «Θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους»

bet365

Μια χρονιά για τον Ατρόμητο φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά ή μήπως όχι; Ο Χαβιέ Ούμπιντες, πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και μιλώντας στο Match Review του gazzetta.gr, τονίζει πως οι Περιστεριώτες θα τα δώσουν όλα για τις όποιες ελπίδες έχουν για έξοδο στην Ευρώπη.

Τρεις τελικούς είχε να δώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Ατρόμητος. Τον έναν τον πήρε και πλέον του μένουν ακόμα δύο. Οι Περιστεριώτες, σε μια κακή αντικειμενικά χρονιά, κατάφεραν στο φινάλε να τα πάνε περίφημα και από το πουθενά να έχουν ελπίδες για τα πλέι οφ.

Μπορεί να είναι λίγες, όμως υπάρχουν. Και όσο υπάρχουν ο Ατρόμητος θα είναι ζωντανός. Αυτό μας είπε και ο Χαβιέ Ούμπιντες μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Ο Αργεντινός στάθηκε στο πολύ καλό πρόσωπο που δείχνουν οι Περιστεριώτες στα τελευταία παιχνίδια και φάνηκε αποφασισμένος για τους δύο επόμενους τελικούς.

Επίσης, μιλάει στο gazzetta.gr και για τη νέα του θέση. Μια θέση που δεν είχε παίξει μέχρι φέτος και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Όπως ο ίδιος μας λέει, είναι κάτι που του αρέσει πολύ. Έχει πολύ επαφή με την μπάλα και αυτό τον κάνει... ευτυχισμένο! Επίσης, μιλάει για τον Λε Ταλέκ και τα όσα έχει ακόμα να δώσει από του χρόνου στην ομάδα, αλλά λέει και ένα ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη σε όλη την δύσκολη χρονιά που πέρασε ο σύλλογος.

Στη Μυτιλήνη ταξιδεύει ο Ατρόμητος για να αντιμετωπίσει την ουραγό Καλλονή. Σε απόδοση 1.65 στην Sportingbet να φύγει το «αστέρι» με τη νίκη.

Ακόμα μια νίκη και ο Ατρόμητος παραμένει... ζωντανός για έξοδο στην Ευρώπη. Εσύ πως το βλέπεις προλαβαίνετε;

«Εμείς πρέπει να κάνουμε την προσπάθειά μας στα τελευταία παιχνίδια, σήμερα ξέραμε πως έπρεπε μόνο να κερδίσουμε και αυτό κάναμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά είναι δύσκολα γιατί έχουμε ομάδες ακόμα μπροστά μας. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια που μένουν και μετά να δούμε πως θα έχουν τα πράγματα».

Προηγηθήκατε σε ένα κομβικό σημείο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο μέρος μπορούσατε να μην φεύγατε τελικά με τη νίκη... Που οφείλεται αυτό κατά τη γνώμη σου;

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Θα μπορούσαμε να κερδίζουμε με 2 ή με 3 γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μετά μπορεί να είχαμε λίγο άγχος, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε τα ίδια ακριβώς πράγματα. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά, αλλά είναι το τέλος της χρονιάς και αυτό που μετράει είναι μόνο η νίκη και αυτό κάναμε και την Κυριακή».

Ο Ατρόμητος όσο κοντά μοιάζει να βρίσκεται στα πλέι οφ, άλλο τόσο μακριά φαίνεται να είναι. Δείχνει πως αξίζει να βρίσκεται σε αυτά, αλλά είναι δύσκολα ακόμα τα πράγματα. Τι έφταιξε και έχετε έρθει σε αυτή την κατάσταση τώρα;

«Την αρχή ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα παιχνίδια, αλλά από εκεί και πέρα δεν κάναμε καλό πρωτάθλημα. Αυτό πληρώνουμε τώρα στο τέλος. Εμείς θα προσπαθήσουμε, έχουμε κάποιες ελπίδες για να μπούμε στα πλέι οφ, αλλά έτσι είναι φέτος η χρονιά. Είχαμε δύσκολη χρονιά, αλλά ακόμα έχουμε δύο παιχνίδια και αν τα κερδίσουμε μπορούμε να είμαστε στα πλέι οφ».

Μετά την απόφαση για το Κύπελλο πεισμώσατε και είπατε μεταξύ σας θα βγούμε Ευρώπη από το πρωτάθλημα;

«Όχι, είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας για να κλείσουμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά ξέρουμε πως δεν έχουμε κάνει καλό πρωτάθλημα».

Ο Λε Ταλέκ πάει από το καλό στο καλύτερο, κάθε γκολ είναι και τρίποντο, τον περιμένετε να σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο την επόμενη σεζόν;

«Σίγουρα τον περιμένουμε ακόμα καλύτερο. Κάθε επιθετικός θέλει να βάζει γκολ, στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει συνεχώς και μας δίνει τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι το σημαντικό. Τώρα θέλουμε να κλείσουμε καλά τη χρονιά και μετά θα πάμε όλοι για να κάνουμε καλή προετοιμασία και να είμαστε αυτοί που πρέπει του χρόνου».

Εσύ κάνεις μια εξαιρετική χρονιά φέτος και μάλιστα σε μια νέα θέση. Πως είναι να αγωνίζεσαι σε αυτή τη θέση;

«Αυτή η θέση μ' αρέσει! Παίζεις πολύ με την μπάλα όταν βρίσκεσαι στο κέντρο, μ' αρέσει να το κάνω αυτό, είναι κάτι καινούριο για μένα, ο προπονητής μου είπε ότι θέλει να παίξω εκεί και εγώ το κάνω. Βοηθάω την ομάδα απ' όπου μπορώ και τον δεύτερο γύρο ο Ατρόμητος έχει κάνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Δεν έχω κάποιες δυσκολίες σε αυτή τη θέση, μ' αρέσει να παίζω εκεί».

Ήταν το τελευταίο παιχνίδι φέτος στο Περιστέρι, τι έχεις να πεις στον κόσμο;

«Τον ευχαριστούμε που όλη τη χρονιά ήταν στο πλευρό μας. Το ξέρουμε πως ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον κόσμο, το καταλαβαίνουμε, ξέρουμε ότι δεν κάνουμε μια καλή χρονιά, αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Τον ευχαριστούμε για όλη τη στήριξη την φετινή σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα