Κόρνερ, τσαφ, γκολ!

Αντώνης Σαούλης
Κόρνερ, τσαφ, γκολ!

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ με τον Ιλιτς να εκτελεί το κόρνερ και την μπάλα να περνάει από τον Κόρμπο και να μπαίνει στα δίχτυα.

ΟΚ, έχουμε ξαναδεί γκολ από απευθείας κόρνερ. Αλλά σχεδόν συρτό και να περνάει από το πρώτο δοκάρι δεν θυμόμαστε.

Κι όμως έγινε στην Σούπερ Λίγκα και στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο. Ο ίδιος ο Ιλιτς παραδέχθηκε μετά το ματς ότι το ήθελε.

«Είδα τον Διούδη να κάνει 3-4 βήματα προς τα πίσω, είδα ότι δεν υπήρχε και παίκτης στο πρώτο δοκάρι και αποφάσισα να στείλω την μπάλα προς το τέρμα», είπε ο Σέρβος.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι του το... χάρισαν λίγο οι παίκτες του Πανιωνίου. Για την ακρίβεια ο Διούδης (λιγότερο) και ο Κόρμπος (περισσότερο).

Δεν ήταν κάποια σούπερ εκτέλεση που δεν θα μπορούσε κανείς ν' αντιδράσει. Η μπάλα γκελάρει κιόλας πριν μπει στα δίχτυα!



Ο Διούδης αποφάσισε να μην βάλει παίκτη... ν' αγκαλιάσει το δοκάρι και ο Κόρμπος που είχε στον έλεγχό του την συγκεκριμένη περιοχή έκανε τσαφ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα.

Αυτή πέρασε κάτω από τα πόδια του πήρε και τα φάλτσα που χρειαζόταν για να αιφνιδιάσει και τον Διούδη ο οποίος δεν την πρόλαβε.

Αυτή κατέληξε στα δίχτυα και ο Ιλιτς μπορεί να πέτυχε το πιο περίεργο γκολ της 27ης αγωνιστικής αλλά σίγουρα μπαίνει και στην γκάφα της αγωνιστικής! Κυρίως για το τσαφ του Κόρμπου αλλά και την λάθος εκτίμηση του Διούδη.



Ενα γκολ που δεν επιτρέπεται από καμία άμυνα γιατί πολύ απλά υπάρχει ένας αμυντικός στο πρώτο δοκάρι που θα διώξει την μπάλα. Ο Κόρμπος ήταν δύο μέτρα μπροστά από αυτό και όταν η μπάλα πέρασε από αυτόν ο Διούδης απλά δεν την προλάβαινε.

Το γκολ όμως μπήκε. Ο Ιλιτς σκόραρε έβαλε τον ΠΑΣ μπροστά στο σκορ αλλά εν τέλει ο Πανιώνιος βρήκε πάλι τον τρόπο να ισοφαρίσει και να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΛΙΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα