Αλήθειες και ψέματα από την 26η αγωνιστική!

Αλήθειες και ψέματα από την 26η αγωνιστική!

bet365

Το match review του gazzetta.gr περνάει από… ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Η φάση του Ταυλαρίδη έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ντέρμπι. Αλήθεια.

Ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί μόλις στο 3’, είχε πάρει την ψυχολογία του αγώνα και έδειχνε να μην απειλείται. Στο 28’ ο Ταυλαρίδης βρέθηκε εντελώς μόνος του στη μικρή περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στον Ρομπέρτο. Αν ο 35χρονος αμυντικός έκανε το 2-0 εκείνη τη στιγμή και με τον κόσμο ήδη να… μουρμουράει, δύσκολα ο Ολυμπιακός θα έβρισκε τον τρόπο να επιστρέψει στο ματς.

Ο Ίβιτς άλλαξε τον ΠΑΟΚ. Ψέματα.

Μέσα σε λίγες μέρες δεν γίνονται θαύματα. Είναι εντυπωσιακό το 3-0 μέσα στο Αγρίνιο όταν το ακούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι «έργο Ιβιτς». Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, ο Αθανασιάδης πολύ… αποτελεσματικός και ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια εύκολη νίκη, που ίσως να μην περίμενε κανείς να έρθει με τόση ευκολία.

Ο Ατρόμητος έκανε τη νίκη της αγωνιστικής. Αλήθεια.

Σίγουρα του Ολυμπιακού ήταν σημαντική διότι πρόκειται για ντέρμπι «αιωνίων». Αλλά ο Ατρόμητος έφερε ένα παιχνίδι… τούμπα και ελπίζει, έστω και στο φινάλε, πως μπορεί απ’ το πουθενά να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κι έφτασε στην ανατροπή από 0-1 σε 2-1 παίζοντας με δέκα παίκτες, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Αστέρας Τρίπολης. Σίγουρα, απ’ τις μεγαλύτερες νίκες των Περιστεριωτών φέτος.

Ο Βιγιαφάνιες ήταν απ’ τους καλύτερους του Παναθηναϊκού. Ψέματα.

Μπορεί ο Στραματσόνι να προσπάθησε να δικαιολογήσει την ήττα λόγω – και – της εξόδου του Αργεντινού, όμως η αλήθεια είναι πως ο Βιγιαφάνιες δεν έκανε σε καμία περίπτωση όλα όσα περιμένεις από το «δεκάρι» σου. Περισσότερο βοήθησε ανασταλτικά, παρά δημιουργικά, εκεί που περιμένεις να κάνει τη διαφορά. Στο πρώτο του ντέρμπι που ξεκίνησε στην ενδεκάδα έδειξε έξω απ’ τα νερά του.

Κι όμως υπάρχει… ενδιαφέρον. Αλήθεια.

Μιλάμε φυσικά για τη «μάχη» που δίνουν οι ομάδες για την… έκτη θέση. Κι αυτό, διότι τελικά η έκτη θέση μπορεί να οδηγήσει στα πλέι οφ, αν ο Πανιώνιος δεν καταφέρει να πάρει αδειοδότηση. Ισοβαθμούν πλέον σ’ αυτή Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα με 34, δύο λιγότερους έχουν Πλατανιάς και Λεβαδειακός, 31 Ξάνθη, Παναιτωλικός, Ηρακλής, στους 30 ο Ατρόμητος. Έστω και στο… finish μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον.

Ο Αθανασιάδης (τον) ξεμπλόκαρε. Αλήθεια.

Κοντέψαμε να ξεχάσουμε την παρουσία του Κλάους στον πάγκο. Το τελευταίο του γκολ είχε έρθει πριν από δύο μήνες, στις 17 Ιανουαρίου απέναντι στη Βέροια (2-1). Είχαν ακολουθήσει έξι αγωνιστικές χωρίς γκολ για τον Έλληνα επιθετικό, αλλά στο Αγρίνιο… ξεμπούκωσε. Σημείωσε δύο γκολ, έφτασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων για πέμπτη σερί σεζόν και επιβεβαίωσε ξανά την τεράστια εκτελεστική του δεινότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα