Ταυλαρίδης. Ο... άλλος MVP

Αντώνης Σαούλης
Ταυλαρίδης. Ο... άλλος MVP

bet365

Κι όμως ο Ελληνας αμυντικός ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό ο πρωταγωνιστής που έκρινε το ντέρμπι. Αρνητικά για την ομάδα του, θετικά για τον αντίπαλο.

Είναι σπάνιο. Ενας κεντρικός αμυντικός να παίζει τόσο σημαντικό ρόλο σ' ένα κρίσιμο παιχνίδι. Κι όμως τα έφερε έτσι η μοίρα (ή μάλλον οι φάσεις) που ο Στάθης Ταυλαρίδης έγινε ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι.

Για να είμαστε δίκαιοι εκ των πρωταγωνιστών. Ο Ελληνας στόπερ θα μπορούσε να είναι ο απόλυτος ήρωας για τον Παναθηναϊκό κι αποδείχθηκε ο μοιραίος της ομάδας του!



Αρχικά είναι μέσα στην φάση που θ' άλλαζε όλο το παιχνίδι. Για την ακρίβεια θα έδινε τρομερό αβαντάζ στον Παναθηναϊκό. Ενα αβαντάζ δύο τερμάτων.

Οταν βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στο Ρομπέρτο με τις δύο γωνίες ανοιχτές. Καταλαβαίνει κανείς ότι εάν τα μάτριξ έγραφαν 0-2 η κατάσταση για τον Ολυμπιακό θα ήταν ακόμα πιο δύσκολη.


Ομως εν τέλει ο Ταυλαρίδης δεν πρωταγωνιστεί μόνο σε αυτή τη φάση. Ουσιαστικά δίνει... ασίστ στον Ιντέγε για το 3-1 στο 88' κλειδώνοντας το ματς για τους «ερυθρόλευκους».



Νωρίτερα έδωσε ένα φτηνό φάουλ στον Φουστέρ αλλά η εκτέλεση του Φορτούνη σταμάτησε στον Στιλ. Μόνο στο 2-1 δεν είναι μέσα στη φάση μιας και τον Ντα Κόστα φαίνεται να τον... έχει ο Κουτρουμπής.


Παρεμπιπτόντως όταν και το περσινό ντέρμπι κρίθηκε από μια στημένη φάση, πάλι ο Κουτρουμπής είχε τον Αυλωνίτη ο οποίος εν τέλει σκόραρε κιόλας.



Οπως και να 'χει δεν χωρά αμφιβολία ότι ο αδύναμος κρίκος της 26ης αγωνιστικής είναι ο Στάθης Ταυλαρίσης μιας κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ντέρμπι.


Και στο κομμάτι που δεν είναι της δικής του ευθύνης (το να τελειώνει φάσεις) και στο ανασταλτικό μέρος όπου έχασε την αυτοσυγκεντρωσή του στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και με την... ασίστ στον Ιντέγε στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ 1:30 ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 0-2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα