The Bakasetas show!

Αντώνης Σαούλης
The Bakasetas show!

bet365

Εβαλε χατ-τρικ πήρε τη νίκη μόνος του και όλοι οι... μεγάλοι ασχολούνται μαζί του. Πως να μην είναι ο πολυτιμότερος της 26ης αγωνιστικής.

Ηταν προφανές. Το παιδί έκανε χατ-τρικ. Με τον Πανιώνιο. Σε νίκη με 3-0. Σκόραρε με φάουλ, με απίστευτο αριστερό στη κίνηση και με το δεξί μετά από ατομική προσπάθεια.

Το... «τρίμπαλο» ήρθε να προστεθεί σε μια εξαιρετική σεζόν που διανύει. Με αποτέλεσμα όλοι οι μεγάλοι να... ψάχνονται για την πάρτη του.

Δεν είναι μικρό πράγμα για τον 23χρονο Τάσο Μπακασέτα (περί ου ο λόγος) να σε θέλει ο ΠΑΟΚ (σίγουρα μιας και οι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν παραδεχθεί προφορική συμφωνία ) και πλέον να έχουν μπει στο κόλπο και οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός.

Οχι άδικα με όσα έχει καταφέρει ο Ελληνας μεσοεπιθετικός.


Με το χατ-τρικ που έβαλε στην Ξάνθη έφτασε τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα (έχει κι ένα στο Κύπελλο). Εννιά γκολ είχε βάλει συνολικά στις προηγούμενες έξι σεζόν του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν το 13/14 όταν και είχε τρία γκολ στο δεύτερο του εξάμηνο στον Αρη!


Στον Πανιώνιο έχει τον ρόλο του ηγέτη. Εχει παίξει στα 25 από τα 26 παιχνίδια πρωταθλήματος κι έχει βάλει εννιά. Με αποκορύφωμα φυσικά το show που έδωσε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στην Ξάνθη.

Χατ-τρικ οι φίλαθλοι του Πανιωνίου είχαν να δουν έξι χρόνια από την εποχή που ο Εστογιανόφ το έκανε (κόντρα στον Πανθρακικό).




Συνολικά στην ιστορία του Πανιωνίου (που είναι και μεγάλη) έχουν σημειωθεί 20 χατ τρικ! Για την ακρίβεια αυτό ήταν το 20ο στην ιστορία των «κυανέρυθρων». Ο Μπακασέτας μπήκε δίπλα στους Δέδε, Μαύρο, Ναλιτζή, Πάντιτς και Εστογιανόφ.

Και σε σαφώς πιο δύσκολη κατάσταση η ομάδα από τις προηγούμενες.



Ομως αυτός ο Πανιώνιος δείχνει εξίσου καλός. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έπαιζε μόνο με Ελληνες! Και ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 23 έτη και 7 μήνες την ίδια ώρα που η Ξάνθη είχε μέσο όρο ηλικίας πέντε χρόνια πάνω από αυτόν του Πανιωνίου.

Στο πρόσωπο του Μπακασέτα φαίνεται όλος ο Πανιώνιος. Ολη η φετινή πορεία του «Ιστορικού». Που χάνει παίκτες το καλοκαίρι και βρίσκει τρόπους να τους αναπληρώσει. Που πουλάει ποδοσφαιριστές τον Γενάρη και βρίσκει πάλι τον τρόπο να μένει στην τοπ πεντάδα του πρωταθλήματος.



Ναι ο Μπακασέτας έδωσε το δικό του προσωπικό του show το μεσημέρι του Σαββάτου και γι' αυτό είναι ο πολυτιμότερος της 26ης αγωνιστικής παρά το γεγονός ότι είχαμε ντέρμπι «αιωνίων». Ομως ο Πανιώνιος δίνει το δικό του show καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΝΘΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα