Λαζαρίδης: «Πάμε για το απόλυτο και στο τέλος το ταμείο»

Λαζαρίδης: «Πάμε για το απόλυτο και στο τέλος το ταμείο»

Νίκος Μαρούδας
Λαζαρίδης: «Πάμε για το απόλυτο και στο τέλος το ταμείο»

bet365

Ο Ατρόμητος κατάφερε να γυρίσει από την... κόλαση και να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο άνθρωπος που έδωσε το... σύνθημα για την ανατροπή και κάνει μια καταπληκτική χρονιά στο Περιστέρι, Νίκος Λαζαρίδης, μιλάει στο gazzetta.gr για την νίκη και τη συνέχεια.

Η φετινή χρονιά για τον Ατρόμητο είναι μία από τις πιο δύσκολες για την ομάδα από τότε που επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα. Tον τελευταίο καιρό όμως οι Περιστεριώτες δείχνουν ένα βελτιωμένο πρόσωπο κάτι που τους έχει κρατήσει... ζωντανοί, αν και με λίγες πιθανότητες, στην διεκδίκηση της έκτης θέσης που ίσως οδηγήσει στα πλέι οφ.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από την γενική μετριότητα της φετινής σεζόν είναι ελάχιστοι. Μεταξύ αυτών και ο Νίκος Λαζαρίδης. Ο εκ των αρχηγών τους Ατρόμητου, φαίνεται να περνάει μια... δεύτερη εφηβεία, καθώς οι αριθμοί του είναι εντυπωσιακοί.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας (μαζί με τον Λε Ταλέκ), δεύτερος σε συμμετοχές πίσω από τον επίσης τρομερό φέτος Μπρίτο, πρώτος σε λεπτά συμμετοχής με 2288 και όλα αυτά στα 36 του χρόνια! Αν μη τι άλλο μόνο λίγα δεν είναι όσα έχει καταφέρει. Ο Νίκος Λαζαρίδης και κόντρα στον Αστέρα ήταν από τους καλύτερους του Ατρόμητου, ο ποδοσφαιριστής που έδωσε το σύνθημα της ανατροπής. Αυτός που μαζί με τον Φυτανίδη έδιναν σιγουριά στα μετόπισθεν των Περιστεριωτών.

Ο έμπειρος αμυντικός, αφού σκόραρε το τέταρτο γκολ του στη χρονιά, μίλησε στο gazzetta.gr. Μας είπε για την ανατροπή, το γκολ του και τη συνέχεια. Αν ο Ατρόμητος προλαβαίνει να κάνει την έκπληξη και να φτάσει στην έκτη θέση, όπως και για το τι γίνεται με την καριέρα του. Ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του ή έχει ακόμα ένα χρόνο στο Περιστέρι;

Μεγάλη ανατροπή για τον Ατρόμητο, με εσένα να κάνεις την αρχή... Το πιστεύατε όταν το σκορ ήταν στο 0-1;
«Είναι μια μεγάλη νίκη μια μεγάλη ανατροπή που χρειαζόταν η ομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για εμάς για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον κόσμο που ήταν σήμερα κοντά μας».

Η διαφορά πλέον έχει πέσει στους 4 βαθμούς από την έκτη θέση, που δεν αποκλείεται η ομάδα που θα την κατακτήσει να βρεθεί από το... παράθυρο στα πλέι οφ. Παρά την δύσκολη χρονιά που έχει περάσει η ομάδα, πιστεύεις προλαβαίνετε να είστε εσείς έκτοι;
«Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όλα τα ματς και από εκεί και πέρα το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Έχουμε ελπίδες, είναι εφικτό».

Μιλάμε πλέον για τέσσερις τελικούς;
«Σίγουρα όλα τα παιχνίδια είναι για εμάς τελικοί. Πάμε για το απόλυτο και ότι προκύψει. Εμείς έχουμε πει με τα παιδιά ότι πρέπει να πάρουμε τα τελευταία πέντε ματς. Η αρχή έγινε κόντρα στον Αστέρα και πάμε να πάρουμε τα επόμενα τέσσερα».

Έχεις πετύχει τέσσερα γκολ την φετινή χρονιά... Ξεκινάς μια νέα καριέρα ως επιθετικός πλέον;
«Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα, είμαι χαρούμενος που ισοφάρισα και η ομάδα πήρε ψυχολογία και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και κοιτάμε μπροστά».

Η απογοήτευση για το Κύπελλο έχει φύγει ή έχετε ακόμα την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει;
«Γι' αυτό το θέμα είναι υπεύθυνοι άλλοι. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα δεν είναι καλό ότι έχει γίνει, θέλουμε να γίνει το Κύπελλο γιατί ήταν ένας στόχος που είχαμε θέσει, αλλά από εκεί και πέρα άλλοι αποφασίζουν».

Σε ότι αφορά το μέλλον σου; Συνεχίζεις ή έχεις πάρει την απόφαση να... κρεμάσεις τα παπούτσια σου;
«Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια και μετά θα δούμε ποια απόφαση θα πάρω...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα