Αλήθειες και ψέματα από την 25η αγωνιστική

Αλήθειες και ψέματα από την 25η αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Το 4-2-3-1 ταίριαξε στον Παναθηναϊκό. Αλήθεια.

Περισσότερο επιθετικός απ’ ότι με το 4-3-3, με περισσότερους τρόπους να δημιουργεί και να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή και με ξεκάθαρους ρόλους μέσα στο γήπεδο. Ο Βιγιαφάνιες έπαιξε σαν «κλασικό δεκάρι», Εβαντζελίστα και Βλαχοδήμος πήγαν στο ένας εναντίον ενός, Ζέκα και Κουτρουμπής σαν κόφτες σπάνια έφευγαν από τη θέση τους.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έδειξε έτοιμος. Ψέματα.

Μπορεί να είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ και να έχασε τετ α τετ. Μπορεί να έδειξε πως δεν είναι ο… παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που κάποιοι έλεγαν. Αλλά έτοιμος για περισσότερα από 20-25 λεπτά δεν είναι. Οι δύο στιγμές στις οποίες απείλησε ήρθαν σε κόντρα επίθεση, με την άμυνα του Ατρομήτου ψηλά και με ανοιχτούς χώρους για να τρέξει και να «πατήσει» περιοχή. Χρειάζεται ακόμα αρκετός χρόνος και μπόλικη υπομονή.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να φύγει νικήτρια. Αλήθεια.

Θα μπορούσε να το κάνει με τον γνωστό… κυνικό της τρόπο. Εκείνον που λέει πως με κάποιον τρόπο θα σημειώσει ένα γκολ και θα «κλέψει» το ματς. Θα μπορούσε να το κάνει αν ο Παπαπέτρου της έδινε το πέναλτι στο 35’ όταν υπήρξε παράβαση από τον Ιγκλέσιας στον Λαμπρόπουλο. Αν κάποια από τις δύο ομάδες στην Τρίπολη άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν η ΑΕΚ. Και ας μην έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο ξανά.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε δίκαια. Ψέματα.

Στην πραγματικότητα, ο ΠΑΟΚ την… πάτησε επειδή θεώρησε πως στο γκολ του Χατζηισαϊα κρίθηκαν όλα. Και δεν κατάλαβε τι θα μπορούσε να συμβεί ούτε όταν ο Ιγκορ ισοφάρισε στο 50’, με αποτέλεσμα στο φινάλε να έρθει το γκολ του Παπαγεωργίου και το σοκ της ήττας από τον Πανθρακικό. Ο πίνακας δεν λέει, όμως, την αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ έκανε 23 τελικές προσπάθειες, είχε 14 κόρνερ έναντι κανενός του Πανθρακικού, αλλά είδε τη μπάλα να τον τιμωρεί.

Ο Μαρινάκης έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση. Αλήθεια.

Ίσως η συνύπαρξή του με τον Μέστο στις προπονήσεις να τον έχει βοηθήσει ώστε να βελτιωθεί. Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Μαρινάκής πήγε καλά απέναντι στον Ατρόμητο τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Περιόρισε τον Ματέι, είχε πολλά ανεβάσματα, συνδυάστηκε με τον Εβαντζελίστα και «πάτησε» περιοχή 4-5 φορές.

Τα τέσσερα 0-0 είναι… ρεκόρ. Αλήθεια.

Τι κι αν η 25η αγωνιστική είναι… λειψή, αφού δεν έγινε το ματς του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό. Από τα εφτά ματς, μόλις στα τρία είδαμε γκολ. Τα τέσσερα έμειναν στο 0-0. Πλατανιάς – Πανιώνιος, Ξάνθη – Καλλονή, Βέροια – Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ έληξαν χωρίς σκορ. Και χωρίς κάτι το ιδιαίτερο για να έχουμε να θυμόμαστε. Ήταν η πρώτη φορά που τέσσερα ματς ήρθαν ισόπαλα χωρίς τέρματα την ίδια αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα