Μπαρμπόσα: «Δεύτεροι γιατί είμαστε καλύτεροι!» (gTV)

Μπαρμπόσα: «Δεύτεροι γιατί είμαστε καλύτεροι!» (gTV)

bet365

Η ΑΕΚ πέρασε χωρίς ήττα από την Τρίπολη και ο Έλντερ Μπαρμπόσα μίλησε στην κάμερα του Gazzetta για την ανώτερότητά της σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές της δεύτερης θέσης! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Ο Πορτογάλος της Ένωσης αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της μεσαίας γραμμής στη φετινή πορεία. Τράβηξε το κουπί στο σκοράρισμα σε ένα σημαντικό κομμάτι της σεζόν και με την ποιότητά του έκανε τη διαφορά σε πολλά ματς. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, ωστόσο με την ισοπαλία μέσα στην Τρίπολη κρατά ασφαλή απόσταση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στόχος είναι να μπει με το υψηλότερο δυνατό πλεονέκτημα στο μίνι πρωτάθλημα, ώστε να τερματίσει υψηλότερα από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο Μπαρμπόσα μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr μετά την αναμέτρηση στην Τρίπολη και ξεκαθάρισε ότι η δεύτερη θέση φανερώνει τη διαφορά δυναμικής από τους άμεσους διώκτες της ΑΕΚ. «Είμαστε δεύτεροι μπροστά από τους αντίπαλους μας, νομίζω είμαστε καλύτεροι γι' αυτό είμαστε δεύτεροι. Τώρα πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια απόδοση και να νικήσουμε τα επόμενα παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το ματς, μεταξύ άλλων σημείωσε: «Ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όμως αυτό δεν ήταν εφικτό. Ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα, όμως κάναμε ό,τι καλύτερο. Πήραμε μόνο έναν βαθμό και τώρα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς. Ισχύει πως παίξαμε λίγο καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε κάτι καλύτερο, αλλά πήραμε την ισοπαλία. Όπως σας είπε τώρα σημασία έχει το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του ενόψει συνέχειας στους φίλους της Ένωσης!

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στην κάμερα του gazzetta.gr στο βίντεο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα