Μακ: Περισσότερα από τον Ολυμπιακό

Μακ: Περισσότερα από τον Ολυμπιακό

Αντώνης Σαούλης
Μακ: Περισσότερα από τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Σλοβάκος σπάει τα κοντέρ σε παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα γεμάτη θλάσεις!

Κανονικά ο τίτλος θα έπρεπε να ήταν «Πόσα θες να μας τρελάνεις». Γιατί αυτά που κάνει ο Ρόμπερτ Μακ στον φετινό ΠΑΟΚ ξεπερνάνε την λογική. Ναι η παράμετρος «φετινός ΠΑΟΚ» παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Κι εξηγούμαστε. Σε μια χρονιά που οι θλάσεις στον «Δικέφαλο του Βόρρα» είναι περισσότερες κι από τις νίκες της ομάδες υπάρχει ένας παίκτης που σπάει τα κοντέρ!

Ναι. Ο Σλοβάκος έχει παίξει ήδη σε 39 παιχνίδια! Ναι καλά διαβάζετε. 39 ματς. Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός φέτος έχει παίξει 38 αγώνες! Ο Μάκ έχει δώσει περισσότερα ματς.



Είναι με διαφορά από τον δεύτερο παίκτη στην Ελλάδα με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Το έχει τερματίσει το κοντέρ και μόλις μπήκαμε στον Μάρτη. Εχει φτάσει τα 3.160 λεπτά!

Είναι πραγματικό φαινόμενο ο Μακ φέτος ο οποίος αποδεικνύεται και παίκτης βαρόμετρο για τους Θεσσαλονικείς. Μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής (Μανιάς, Γιακουμάκης και Βάργκας ήταν πιο καθοριστικοί για τις ομάδες τους) αλλά ο Σλοβάκος είναι η σταθερή αξία για την 24η αγωνιστική του Match Review.

Δεν είναι μόνο ότι σκόραρε αλλά ότι συνεχίζει και αγωνίζεται με τους ίδιους ρυθμούς που ξεκίνησε να παίζει φέτος επίσημα παιχνίδια από τις 16 Ιουλίου. Σε αυτά τα 39 παιχνίδια έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δώσει 4 ασίστ (5 στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο και 9 στην Ευρώπη)



Ο Σλοβάκος φέτος έχει χάσει μόλις δύο ματς πρωταθλήματος (!) και δύο Κυπέλλου (τα πρώτα του ομίλου). Επαιξε και στα 12 ματς της Ευρώπης (!). Εχει 27 (ναι 27) 90λεπτα και συνεχίζει.

Κι αυτός έχει μπροστά του μίνιμουμ άλλα 14 ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς (6 πρωτάθλημα, 6 πλέι οφ και 2 στο Κύπελλο). Αν συνεχίσει ίσως καταγράψει ιστορικό ρεκόρ για ποδοσφαιριστή μέσα σε μια χρονιά...



Μήπως ο Σούπερμαν δεν λεγόταν Κλαρκ Κεντ, αλλά Μακ Κεντ; Εάν συνεχίσει έτσι είναι πολύ πιθανό να βρει και νέο παρατσούκλι ο υπεράνθρωπος φέτος Σλοβάκος εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΑΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα