Παναγιώτη που μπλοκάρεις πιο καλά;

Αντώνης Σαούλης
Παναγιώτη που μπλοκάρεις πιο καλά;

bet365

Ο Βλαχοδήμος όχι μόνο βρήκε με το χέρι τη μπάλα στο φάουλ του Βάργκας αλλά έκανε κι απόκρουση για να στείλει τον μέσο της ΑΕΚ μερικά μέτρα πιο μπροστά.

Το πρώτο φάουλ που κερδίζει η ΑΕΚ (στο τράβηγμα του Τελάντερ πάνω στον Αραβίδη) είναι κοντά στα 30 μέτρα. Δύσκολα ο Βάργκας να προσπαθούσε να το κάνει απευθείας από τόσο μακρινή απόσταση.

Και με τη δύναμη που έβαλε στην μπάλα στην πρώτη εκτέλεση πιθανότατα να θέλει να βγάλει σέντρα. Ομως η μπάλα δεν πέρασε ποτέ από το τείχος!

Κι αυτό γιατί ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος βρήκε την μπάλα με το χέρι. Για την ακρίβεια όχι απλά την βρήκε αλλά την απέκρουσε για να είναι σίγουρος (για κάποιον λόγο που μόνο αυτός ξέρει) ότι η μπάλα δεν θα περάσει.



Τα 30 μέτρα έγιναν τόσο απλά 18. Ο Βάργκας με την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή δεδομένα θα απειλούσε απευθείας την εστία του Στιλ. Και το έκανε. Μ' ένα γλυκό φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκρινε ένα κακό ντέρμπι με το γκολ που έβαλε.

Περισσότερο κι από το γκολ όμως όλοι θα θυμούνται πως έγινε αυτό το φάουλ. Χωρίς αμφιβολία ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έκανε την γκάφα της αγωνιστικής. Δε το λέμε μόνο εμείς. Το λέει και ο προπονητής του.

Ο Αντρέα Στραματσόνι στις δηλώσεις του στο
flash interview αναφέρθηκε στον παίκτη που έκανε το χέρι (δεν είπε όνομα γιατί δεν είχε δει ποιος έκανε την γκάφα) και πως έφερε πιο κοντά στην περιοχή τον Βάργκας.



Το χέρι του Βλαχοδήμου ήταν η... χαριστική βολή στα όσα λάθη έκανε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο 25χρονος εξτρέμ δεν πέτυχε σέντρα για σέντρα παρά το γεγονός ότι ο Μπακάκης του έδινε αρκετές ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε ν' απειλήσει την εστία του Μπαρόχα.



Σίγουρα μετά την γκάφα του Βλαχοδήμου προέκυψαν δύο απορίες. Εάν εν τέλει ζήλεψε τον αδερφό του Οδυσσέα και αν θα είχε καλύτερη αντίδραση από τον Στιλ στο φάουλ του Βάργκας...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα