Ρεκόρ... Ιστορικό (pic&vid)

Θοδωρής Βασίλης
Ρεκόρ... Ιστορικό (pic&vid)

bet365

Ο Πανιώνιος έφτασε τα 11 σερί ματς χωρίς ήττα ισοφαρίζοντας ρεκόρ 30ετίας και το Match Review του Gazzetta παρουσιάζει το τρομερό σερί και το ιστορικό ρεκόρ που κυνηγάει.

Το καλοκαίρι έχασε σχεδόν όλη του την μεσοεπιθετική γραμμή ενώ το γεγονός ότι δεν είχε καταθέσει καν φάκελο (με τις όποιες γνωστές επιπτώσεις ως προς την ενίσχυση της ομάδας). Οκτώ μήνες μετά ο Πανιώνιος διαψεύδει όλες τις Κασσάνδρες διανύοντας μια ονειρώδη πορεία.

Το... «αριστούργημα» του Μαρίνου Ουζουνίδη έφυγε αλώβητο από την έδρα της Βέροιας με την ισοπαλία και ανέβηκε μόνος στην 4η θέση της βαθμολογίας πάνω από τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «κυανέρυθροι» αρνούνται να χάσουν κι ετοιμάζονται την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό να γράψουν ιστορία και να σπάσουν ρεκόρ τριακονταετίας!

Ο Ιστορικός με την ισοπαλία κόντρα στην «Βασίλισσα του Βορρά» τρέχει ένα αήττητο σερί έντεκα αγώνων! Συγκεκριμένα οι Νεοσμυρνιώτες διεύρυναν το σερί τους στο πρωτάθλημα στα επτά παιχνίδια χωρίς (τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες) και αν σε αυτά προσθέσει και τα τέσσερα ματς του Κυπέλλου καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι σπουδαίο γίνεται στην Πλατεία.

Η χθεσινή ισοπαλία αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί πλέον ο Πανιώνιος ξεπέρασε το ρεκόρ του Γιόζεφ Μπουμπένκο από την σεζόν 2002-03 και ισοφάρισε το αντίστοιχο ρεκόρ της σεζόν 1986-1987 όταν και τότε έμεινε 11 σερί παιχνίδια δίχως ήττα τερματίζοντας μάλιστα στο τέλος της σεζόν στην 4η θέση της βαθμολογίας!

Πάντως, το απόλυτο ρεκόρ στις επαγγελματικές κατηγορίες έγινε την σεζόν 1984-1985 όταν η ομάδα έμεινε για 13 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις πάντα. Το αξιοσημείωτο και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι το σερί έχει ξεκινήσει μετά από ήττα από τον Ολυμπιακό, και βλέποντας κανείς το πρόγραμμα που ακολουθεί (Λεβαδειακός, Πλατανιάς, Ξάνθη) ο Πανιώνιος να γράψει το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΗΤΤΗΤΑ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ:

ΣΕΖΟΝ 2015-2016

Εργοτέλης-Πανιώνιος 0-1

Πανιώνιος-Ηρακλής 1-0

Πανιώνιος-Εργοτέλης 1-0

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-0

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Πανιώνιος–ΠΑΟΚ 1-1

Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 2-0

ΠΑΟΚ–Πανιώνιος 0-0

Καλλονή-Πανιώνιος 1-1

Βέροια-Πανιώνιος 1-1

ΣΕΖΟΝ 1986-1987

Πανιώνιος-Ηρακλής 1-0

Βέροια-Πανιώνιος 0-0

Πανιώνιος-Διαγόρας Ρόδου 1-0

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-0

Πανιώνιος-Χαραυγιακός 2-0

Πανιώνιος-Δόξα Δράμας 0-0

Εθνικός-Πανιώνιος 0-3

Πανιώνιος-Απόλλων 5-1

Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-0

Αρης-Πανιώνιος 0-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα