Αλήθειες και Ψέμματα από την 23η αγωνιστική

Βασίλης Μοιρώτσος
Αλήθειες και Ψέμματα από την 23η αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Το ματς στο Καυτατζόγλειο δεν έπρεπε να γίνει. Αλήθεια.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άθλια κατάσταση. Ιδιαίτερα στη μία πλευρά του, το γήπεδο ήταν άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και εντελώς ακατάλληλο για να διεξαχθεί ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Ο Σπάθας θα μπορούσε να μην είχε ξεκινήσει το ματς και να γινόταν μία μέρα αργότερα.



Ο Βλαχοδήμος ζήτησε αλλαγή. Ψέματα.

Το ξεκαθάρισε μόνος του αργότερα πως δεν ζήτησε αλλαγή. Όπως ξεκαθάρισε κιόλας πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για να βγάλει σε φουλ ρυθμό ένα 90λεπτο. Προφανώς ο Στραματσόνι, βλέποντας τον να έχει κάνει πολλές κούρσες, να διαπίστωσε πως δεν άντεχε ούτε δέκα λεπτά ακόμα γι’ αυτό και τον έβγαλε εκτός. Κίνηση που σήκωσε τεράστια κουβέντα.



Ο Ανέστης πρέπει να επιστρέψει. Αλήθεια.

Ο Γκουστάβο Πογέτ τον απέσυρε, ενώ προερχόταν από σερί καλών εμφανίσεων, για να επαναφέρει τον Μπαρόχα. Ο οποίος δεν ήταν καλός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου έχει χάσει τρεις εξόδους και για καλή του τύχη δεν τις εκμεταλλεύονται οι παίκτες του Ολυμπιακού. Απέναντι στον Ηρακλή ο Μπαρόχα είναι ο μοναδικός υπαίτιος που η ΑΕΚ δεν έφυγε με τη νίκη. Μια εύκολη φάση τη μετέτρεψε σε γκολ των γηπεδούχων, που έφερε και το τελικό 1-1.



Το 4-0 στο Καραϊσκάκη δείχνει την εικόνα του αγώνα. Ψέματα.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο δεκάλεπτο 30’-40’. Οι Περιστεριώτες βρέθηκαν τρεις φορές σε θέση βολής, αλλά είδαν τον Ρομπέρτο να κρατάει μόνος του το μηδέν. Αν το ημίχρονο τελείωνε 1-1, ίσως τα δεδομένα στο δεύτερο να ήταν διαφορετικά και ο Ατρόμητος να είχε μεγαλύτερη τύχη. Πάντως το τελικό 4-0 αδικεί πέρα για πέρα την ομάδα του Περιστερίου.



Η Καλλονή άξιζε τον βαθμό. Αλήθεια.

Οι νησιώτες πάλεψαν ακόμα ένα παιχνίδι. Όπως κάνουν κάθε Σαββατοκύριακο. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Λιβαδειάς με τον Λεβαδειακό ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι, είχαν ακυρωθέν γκολ και έχασαν από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Τους έλειψε η αποτελεσματικότητα και η τύχη. Αλλά έδειξαν και πάλι μαχητικοί και δίχως να μπορούν να αποδεχτούν τη μοίρα τους, που τους φέρνει στη Football League.



Ο Τσίμιροτ είναι ο MVP της αγωνιστικής. Αλήθεια.

Στη Λεωφόρο έκανε τα πάντα. Και μάλιστα, σε ματς που «στράβωσε» για τον ΠΑΟΚ και που κανείς δεν περίμενε πως θα έρθει αυτή η ανατροπή. Ο νεαρός μέσος, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 1 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει, σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ, βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, παρέμεινε ψύχραιμος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έβαλε το ποδοσφαιρικό του μυαλό για να βοηθήσει την ομάδα του. Υπέροχη και γεμάτη εμφάνιση.



Ο Ματζουράκης έκανε... ΜΑΤ στον Παράσχο και του «έκλεψε» τον βαθμό. Αλήθεια.

Ο Παναιτωλικός ήταν κακός στο μεγαλύτερο διάστημα. Ήταν πίσω στο σκορ και λόγω Κυριακίδη δεν... χαιρέτισε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Όταν βγήκε με κόκκινη στο 50'ο Μουνιός όλα έδειχναν ότι ο Πλατανιάς θα φτάσει στο εύκολο «τρίποντο». Όμως η... παλιοσειρά ο Ματζουράκης πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο του βαθμού σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε... χαμένο από χέρι. Οι αλλαγές που έκανε σε πρόσωπα και σύστημα στα τελευταία λεπτά έδωσαν... αέρα στους Αγρινιώτες που δεν παράτησαν το ματς και στο φινάλε δικαιώθηκαν. Ο «Ρουμάνος» ανέβασε τις μετοχές του ενόψει της κουβέντας που θα γίνει για ανανέωση της συνεργασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα