«Ματ» με τρεις κινήσεις

Αντώνης Σαούλης
«Ματ» με τρεις κινήσεις

bet365

Η υπόκλιση στους 35αρηδες Αργεντίνους και το απίθανο τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού που με τρεις πάσες διένυσαν οι «ερυθρόλευκοι» όλο το γήπεδο.

Γρήγορο κουίζ προς τους φίλους του Ολυμπιακού. Ποια είναι τα δυο καλύτερα φετινά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα;

Τα παιχνίδια που στο δημιουργικό τους κομμάτι θύμισαν ήταν καταιγιστικοί; Εύκολα θα πείτε το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά και αυτό με τον Λεβαδειακό που η μία τελική διαδεχόταν την άλλη.

Προς τι το κουίζ; Εχει ενδιαφέρον πως και στα δύο παιχνίδια ήταν βασικοί δύο Αργεντίνοι που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο (μόλις 4 ματς μέσα στο 2016) και ο Τσόρι Ντομίνγκες.(μόλις 6 ματς μέσα στο 2016). Ο Ολυμπιακός έχει δώσει ήδη 13 παιχνίδια μέσα στο νέο έτος..

Είναι όαση να τους παρακολουθείς μέσα στο γήπεδο. Για τα όσα καταφέρνουν, τα όσα βγάζουν και το πως κατευθύνουν όλη την ομάδα.

Είναι ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση να βλέπεις παίκτες που έχουν κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ (Καμπιάσο) και Γιουρόπα Λιγκ (Τσόρι) να πανηγυρίζουν τα γκολ σα να είναι τα πρώτα τους.





Και αν ο Ντομίνγκες έβαλε το πρώτο και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, ο «Κούτσου» έβαλε το τρίτο αλλά το πανηγύρισε σα να έκρινε τίτλο.

Μπορεί να μην έχουν τον χρόνο συμμετοχής, που ίσως να άξιζαν, αλλά δείχνουν την απίστευτη κλάση τους, προσωπικότητά τους και επαγγελματισμό τους που όταν καλούνται να παίξουν δίνουν το 100%. Κι αυτό βγαίνει και στην ομάδα η οποία κατά διαστήματα έδειχνε ασταμάτητη.



Η μία στιγμή του αγώνα αλλά και της αγωνιστικής είναι αυτή. Η αγκαλιά των δύο στο 3-0 του Ολυμπιακού. Μετά το κόρνερ του Τσόρι, την πρώτη κεφαλιά του Πουλιδό και το γρήγορο πλασέ με το εξωτερικό στη κίνηση του Καμπιάσο.

Ομως υπάρχει ακόμα μία. Ενα γκολ που διένυσε 100 μέτρα. Από την γραμμή του Ρομπέρτο μέχρι τα δίχτυα του Μπάρκα.


ΓΚΟΛ 17 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ!
Ναι! Το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού είναι ένα ποίημα και ξεκινάει από την απόκρουση του Ρομπέρτο στο πλασέ του Μπριτό πάνω στην γραμμή των «ερυθρολεύκων».

Αυτή η φάση γίνεται στο 84:15.


Ο Καμπιάσο παίρνει την μπάλα στην μικρή περιοχή και την ανοίγει στον Φουστέρ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάνει μια ντρίμπλα και την ανοίγει αριστερά στον Ιντέγε.

Ο Νιγηριανός κάνει μια κούρσα 40 μέτρων κάνει μια απίθανη ντρίμπλα στον Λαζαρίδη και σπάει την μπάλα στον Φορτούνη στο πέναλτι.



Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 84:32. Ακριβώς 17 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να βάλει γκολ από την μία εστία στην άλλη ο Ολυμπιακός με μόλις τρεις πάσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ 06:20 ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα