«Quit χωρίς save γίνεται;»

Αντώνης Σαούλης
«Quit χωρίς save γίνεται;»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι μετράει στην Λεωφόρο πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, με αποκορύφωμα το 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ που έγινε 2-2 τελικό.

Εγινε viral μετά το τέλος του αγώνα στην Λεωφόρο. Το πως δηλαδή κατάφερε ο Παναθηναϊκός και ο Αντρέα Στραματσόνι να μην πάρουν το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ των αρκετών απουσιών όταν μάλιστα βρέθηκαν οι «πράσινοι» να προηγούνται με 2-0.

Για όσους έχουν παίξει Football Manager προφανώς θα καταλάβαν τον τίτλο. Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που τα είχες δικά σου και για μ' έναν μαγικό τρόπο.

Ψάχνεις το quit χωρίς να σώσεις το ματς για να το ξαναπαίξεις. Δυστυχώς για τον Αντρέα Στραματσόνι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο real time football manager.



Ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει σημάδια πρόοδου και ο Ιταλός τεχνικός σε 18 παιχνίδια στον πάγκο των «πράσινων» μετράει 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες (η στατιστική του χρεώνει με ήττα και το ματς που δεν έγινε με τον Ολυμπιακό αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε τον προπονητή σ' ένα παιχνίδι που δεν διεξήχθη).



Εχει τρομερό ενδιαφέρον να δούμε ποιες είναι οι νίκες του Ιταλού:
Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 1-2 (Κύπελλο)
Βέροια-Παναθηναϊκός 0-1
Παναθηναϊκός-Αστ. Τρίπολης 2-0
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 4-2
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-2 (Κύπελλο)
Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-2
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-3
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-3

Από μόνη της αυτή η λίστα αποκτά τρομερά ενδιαφέρον αν την εξετάσει κανείς. Αρχικά αντιλαμβάνεται πως μόλις οι 2 από τις 9 είναι στην Λεωφόρο!

Οπως επίσης πως και οι 2 από τις 9 είναι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η μία είναι κόντρα σε ομάδα Β' Εθνικής (Παναχαϊκή) και άλλη μία με ομάδα που μάλλον θα βρεθεί σε αυτήν την κατηγορία (Καλλονή).



Για όσους δε, θυμούνται κάποια από αυτά τα παιχνίδια, θα διαπιστώσει πως ο Αστέρας Τρίπολης είχε δοκάρι στο 1-0 και με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός υπέφερε τρομερά για να πάρει το τρίποντο.

Ουσιαστικά η μόνη εύκολη νίκη ήταν αυτή κόντρα στον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα με 0-3 παίζοντας και με παίκτη λιγότερο!


Ομως ο Αντρέα Στραματσόνι είναι ο αδύναμος κρίκος για την 23η αγωνιστική όχι για όσα είχε κάνει μέχρι το βράδυ της Κυριακής αλλά για όσα έκανε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 δεν έδειχνε ν' απειλείται αλλά μετά το 2-1 του Τσίμιροτ φαίνεται να μένει από ιδέες και να δημιουργεί στην ομάδα ένα κλίμα ανασφάλειας.

Οι αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα φαίνεται πως ήταν καθοριστικά στην καθίζηση του Παναθηναϊκού και εν τέλει έγινε το 2-2.

Το ακόμα χειρότερο για τον Παναθηναϊκό ήταν πως είχε τον χρόνο για ν' αντιδράσει αλλά ουσιαστικά δεν κατάφερε ν' απειλήσει ποτέ ξανά την εστία του Βελλίδη, μάλλον μπερδεμένος από την τακτική του Στραματσόνι.

Προφανώς και είναι νωρίς να κριθεί ο Ιταλός. Δεν είναι δική του ομάδα (αν και αρκετές μεταγραφές πλέον είναι δικές του), δεν έχει κάνει προετοιμασία και είναι δεδομένο πως εάν παραμείνει για να χτίσει έναν Παναθηναϊκό από την αρχή το καλοκαίρι θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτόν που παρουσιάζει τώρα.

Ομως επειδή ζούμε το τώρα κι αναλύουμε την 23η αγωνιστική, ο Αντρέα Στραματσόνι μπαίνει στην κατηγορία του αδύναμου κρίκου. Πέντε σερί παιχνίδια στην Λεωφόρο είναι πολλά. Πάρα πολλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα