Αρχηγός - Ρομπέρτο

Αντώνης Σαούλης
Αρχηγός - Ρομπέρτο

bet365

Η κίνηση του αρχηγού του Ολυμπιακού την στιγμή της έντασης μετά το γκολ της ΑΕΚ ήταν με διαφορά η εικόνα που ξεχώρισε την προηγούμενη αγωνιστική.

Βάλτε τον εαυτό σας στην θέση του. Να έχεις πιάσει πέναλτι και να είσαι τριπλά άτυχος που δεν μπορείς να κρατήσεις το μηδέν στην εστία σου. Ταυτόχρονα να δημιουργείται μια τεράστια ένταση. Με προπονητές, παίκτες, διαιτητές. Με τους σφυγμούς στο... 200 δύσκολα θα μπορούσες να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση.

Κι όμως. Ο Ρομπέρτο όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει τα νεύρα του για το σπίτι αλλά ήταν και ο μόνος που ήθελε να ηρεμήσουν άπαντες. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είχε μείνει με εννιά και βρισκόταν και πίσω στο σκορ έτοιμη να χάσει το αήττητο που τόσο πολύ ποθούσε.

Ο Ισπανός λοιπόν στάθηκε τριπλά άτυχος στο γκολ που δέχτηκε. Αρχικά γιατί ενώ βγάζει το πέναλτι του Μπουονανότε, η μπάλα βρίσκει το δοκάρι. Και όχι μόνο βρίσκει στο δοκάρι αλλά η μπάλα παίρνει κατεύθυνση προς τα μέσα και όχι προς την τελική γραμμή του άουτ!





Στη συνέχεια είναι άτυχος γιατί παίκτης της ΑΕΚ βρίσκεται πρώτος στη μπάλα και όχι κάποιος συμπαίκτης του. Και τριπλα άτυχος γιατί και στο πλάσε του Βάργκας βρίσκει τη μπάλα αλλά αυτή καταλήγει στα δίχτυα!

Κι όμως ήταν και πάλι ο άνθρωπος που σε στιγμές έντασης και νεύρων να φανεί ο πιο ψύχραιμος. Απέδειξε γιατί πρέπει να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού. Είναι ο μόνος που προσπάθησε να δώσει λύσεις για να ηρεμήσει η κατάσταση.







Μάλιστα έλεγε στους ανθρώπους της ίδιας του της ομάδας να κάτσουν στο πάγκο για να συνεχιστεί το παιχνίδι έχοντας πίστη στους 8 συμπαίκτες του ότι θα μπορούσαν να βάλουν ένα γκολ και θα ισοφάριζαν το ματς.

Ακόμα μια εικόνα του Ρομπέρτο που δείχνει το ήθος του και την προσωπικότητά του! Μόνο φέτος έχει τόσες! Και στην Λεωφόρο ήταν ο μόνος που μιλούσε με τον Ζέκα μπας και βρισκόταν άκρη για το ντέρμπι αλλά και στην Τούμπα όταν όλοι πανηγύριζαν το γκολ του Ιντέγε, αυτός πήγε να σηκώσει τον τραυματία Κωνσταντινίδη.





Από τα λίγα πρόσωπα του ποδοσφαίρου που το τελευταίο διάστημα χαίρουν την απόλυτη εκτίμηση όλων των φιλάθλων... Ενα τεράστιο respect κι από εμάς... Hat off.

ΣΤΟ 04:08 ΤΩΝ HIGHLIGHTS Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα