Αλήθειες και ψέματα από την 21η αγωνιστική

Βασίλης Μοιρώτσος
Αλήθειες και ψέματα από την 21η αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Ο Αστέρας κινδυνεύει να χάσει το… αυτονόητο. Αλήθεια.

Δεν έμπαινε καν στην κουβέντα το ενδεχόμενο να μείνει εκτός πεντάδας ο Αστέρας Τρίπολης. Κι όμως, πλέον όχι μόνο μπαίνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν δείχνει ικανός να… καβατζάρει κάποιον από τους «από πάνω». Πληρώνοντας αστοχίες της διοίκησης, αλλά και κάποιες μεταγραφικές επιλογές, η ομάδας της Αρκαδίας βλέπουν τα πράγματα να δυσκολεύουν. Έχασαν δίκαια στα Χανιά και ψάχνουν να βρουν βαθμούς.

Η Ξάνθη κέρδισε επειδή έπαιξε με παίκτη παραπάνω. Ψέματα.

Ακόμα και στο 11 εναντίον 11 η ομάδα του Λουτσέσκου θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη. Άλλωστε καλύτερη ήταν και πριν ο Ζέκα φύγει από το ματς και ήταν η ομάδα που είχε χάσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία με το τετ α τετ του Νιέτο. Η Ξάνθη αρχίζει πια να θυμίζει την ομάδα του περσινού πρωταθλήματος και αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Ο Στραματσόνι φέρει ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού. Αλήθεια.

Και είναι επίσης αλήθεια πως επί θητείας του, οι «πράσινοι» δυσκολεύονται πολύ στην έδρα τους. Κάτι που φαίνεται από το αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς να σκοράρουν στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Ο Ιταλός… ακύρωσε τη θέση του φορ με τον Κλωναρίδη εκεί και εκείνη του επιθετικού χαφ με τον Πέτριτς. Δεν ρίσκαρε όταν η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ. Και ο Παναθηναϊκός δεν είχε τρόπους να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Η ΑΕΚ άξιζε κάτι παραπάνω στο Περιστέρι. Ψέματα.

Τρία ημίχρονα να είχε ακόμα, η ΑΕΚ δύσκολα θα έβαζε γκολ για να ισοφαρίσει τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, κατάφεραν με τις αντεπιθέσεις να γίνουν επικίνδυνοι και στο φινάλε ήταν εκείνοι που απείλησαν με ακόμα ένα γκολ που θα σιγούρευε τη νίκη τους. Μετά από εννιά αγώνες, το σερί της ΑΕΚ σταμάτησε δικαίως στο Περιστέρι, από τον πρώην προπονητή της ομάδας.

Ο Νιέτο είναι ο MVP της αγωνιστικής. Αλήθεια.

Έκανε τα πάντα στη Λεωφόρο. Και έκανε τον Μαρινάκη να βλέπει… εφιάλτες, αφού δεν κατάφερε να τον συναντήσει ούτε… μισή φορά. Ο αριστερός χαφ της Ξάνθης ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων, έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς στο πρώτο μέρος και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Σολτάνι για το 0-1. Τεράστια εμφάνιση.

Ο Δημητρόπουλος σφύριξε αυτά που έβλεπε. Ψέμα.

Έγινε αρκετός ντόρος γύρω από το όνομά του πριν από το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Και ακολούθησε μεγαλύτερος μετά απ’ αυτό. Έδωσε δικαιώματα ο ίδιος, γι’ αυτό. Κι αν οι μπουνιές του Μιλιβόγιεβιτς στον Τζαβέλλα μπορεί να μην έπεσαν στην αντίληψή του, η αγκωνιά του Μποτία με τον Μπερμπάτοφ γίνεται μπροστά στα μάτια του, ωστόσο τον τιμώρησε απλά με κίτρινη κάρτα.

Η Καλλονή μοιάζει να το έχει παρατήσει. Αλήθεια.

Δεν βγάζει πλέον αντίδραση. Δεν βγάζει πίστη. Στη Βέροια παραδόθηκε με κάτω τα χέρια, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει. Εχασε με 2-0, βρέθηκε στο -12 από την παραμονή και ήδη τα πλάνα της αφορούν την Football League. Δεν υπάρχει γυρισμός πλέον για την ομάδα της Μυτιλήνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα