Το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να είναι

Αντώνης Σαούλης
Το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να είναι

bet365

Οταν ο αντίπαλος αποδίδει φόρο τιμής σε αδικοχαμένους ψυχές χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό στο γήπεδο.

Στην Ελλάδα του 2016 δεν είναι αυτονόητο. Δυστυχώς δεν είναι τίποτα αυτονόητο ειδικά στον (ομαδικό) αθλητισμό. Οπότε στιγμές όπως αυτές στο «Καραϊσκάκης» αξίζουν ειδική μνεία. Για τον φόρο τιμής που απέδωσαν άπαντες στα 21 θύματα εκείνης της αποφράδας μέρας για το ελληνικό ποδόσφαιρο (8 Φεβρουαρίου του 1981).

Οπως ακριβώς λοιπόν οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν μπροστά στην Θύρα 4 για ν' αφήσουν στεφάνι στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα έτσι και την Κυριακή οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν το ίδιο μπροστά στην Θύρα 7.





Δεν γίνεται να μην συγκινηθείς, ν' ανατριχιάσεις στις συγκεκριμένες στιγμές και όταν ακούγονταν από τα μεγάφωνα τα ονόματα των 21 αδικοχαμένων ψυχών σε μια υπόθεση που ακόμα δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες (και δεν πρόκειται...).





Η στιγμή της 21ης αγωνιστικής για το Match Review είναι δίχως αμφιβολία η συγκεκριμένη στιγμή. Η στιγμή που άπαντες κοιτούν τα μάτριξ του γηπέδου, που πηγαίνουν μπροστά από την Θύρα 7 για ν' αφήσουν το στεφάνι και λουλούδια.

Που ο Στέφανος Αθανασιάδης κάνει το σταυρό του μόλις αφήνει το στεφάνι του ΠΑΟΚ ως αρχηγός. Που οι φίλοι του Ολυμπιακού τραγουδούν για τα «αδέρφια» και δεν βρίζουν τους παίκτες που πήγαν μπροστά στην Θύρα 7.





Εικόνες που έπρεπε να είναι αυτονόητες και πιο συχνές στον ελληνικό αθλητισμό. Δυστυχώς, όπως γράφουμε δεν υπάρχει το αυτονόητο οπότε έστω κι αυτές τις λίγες στιγμές αξίζει να τις προβάλλουμε. Μπας και σιγά σιγά γίνονται περισσότερες κάθε μέρα που περνάει...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα