Μάρκο Μαρκόφσκι: Τι χάνεις βρε αγόρι μου;

Αντώνης Σαούλης
Μάρκο Μαρκόφσκι: Τι χάνεις βρε αγόρι μου;

bet365

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι έχασε αυτό που δεν χάνεται στο ματς της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να χάσει και το ματς ο Παναιτωλικός.

Με την φόρα που είχε πάρει ο Παναιτωλικός πήγε στη Νέα Σμύρνη έχοντας την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την πεντάδα στους δύο βαθμούς! Είχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Είχε το μομέντουμ παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχε χάσει τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ομως το ματς με τον Πανιώνιο ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Και ο Παναιτωλικός είχε τις δικές του (αρκετές) πιθανότητες να φύγει με τη νίκη και να κάνει ακόμα πιο ανοιχτή την 5η θέση. Βεβαίως για να πάρεις τη νίκη χρειάζεσαι και γκολ. Να έχεις σε καλή μέρα τον επιθετικό σου ο οποίος στις μία-δύο ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Αγρινίου έχει φέτος στην κορυφή της επίθεσης της φέτος τον Μάρκο Μαρκόφσκι. Τον 29χρονο Σέρβο ο οποίος στα προηγούμενα 19 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας είχε βάλει 7 γκολ. Οχι κι άσχημα. Συνολικά στην καριέρα του δεν τα έχει πάει άσχημα ο Μαρκόφσκι.



Σε 256 επίσημες εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί, ο Σέρβος έχει βάλει 86 γκολ. Ακριβώς δηλαδή 1 γκολ ανά 3 ματς!



Ομως υπάρχουν στιγμές που θέλεις ν' ανοίξει η γη και να σε καταπιεί. Και τέτοια ήταν για τον Μάρκο Μαρκόφσκι η φάση του 15ου λεπτού στη Νέα Σμύρνη. Ο Κάπελ βγήκε από τα δεξιά έβγαλε την τέλεια συρτή σέντρα η οποία πέρασε απ' όλη την άμυνα και τον Διούδη και βρήκε πάνω στον βηματισμό τον Μαρκόφσκι που την περίμενε. Η απόσταση από το γκολ ήταν το πολύ δύο μέτρα...

Αντί λοιπόν απλά να την... φυσήξει και να την στείλει στα δίχτυα ο Μαρκόφσκι πήγε με δύναμη στην μπάλα και την έστειλε στην Καλλιθέα! Από την αντίδρασή του μετά την χαμένη ευκαιρία καταλαβαίνεις πως έφτασε και για εκείνον η στιγμή. Που θες ν' ανοίξει η γη και να σε καταπιεί! Τι χάνεις βρε αγόρι μου...;

ΣΤΟ 0:17 Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΜΑΡΚΟΦΣΚΙ ΣΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα