Κάρλος Ζέκα: Μάτια που κλαίνε...

Αντώνης Σαούλης
Κάρλος Ζέκα: Μάτια που κλαίνε...

bet365

H κόκκινη κάρτα που δέχθηκε άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα και στέρησε στην ομάδα του και την συμμετοχή του για ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Εχει στην καριέρα του 222 επαγγελματικά παιχνίδια. Τα 190 είναι με τον Παναθηναϊκό. Αυτά τον έκαναν αρχηγό στους «πράσινους». Δικαίως. Εχει δώσει και την ψυχή του για την ομάδα, έχει παίξει σχεδόν σε όλες τις θέσεις, δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό στην ομάδα και έχει και το ήθος που πρέπει να έχουν όλοι οι αρχηγοί των ομάδων.

Εχει απολογηθεί στο κόσμο του Παναθηναϊκού για κακές εμφανίσεις, τα έλεγε με τον Ρομπέρτο (επίσης ένας αρχηγός με το ανάλογο ήθος) στο ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ μπας και έβρισκαν λύση και γενικά έχει τιμήσει και με το παραπάνω το «C» στο μπράτσο.

Ομως στο ματς με την Ξάνθη έχασε τον εαυτό του. Την αυτοκυριαρχία του. Χωρίς να ξέρουμε εάν ο Σολτάνι του έχει πει κάτι ή απλά οι δυο τους τα έχουν από την αρχή του αγώνα εντούτοις η κίνηση του Ζέκα δεν δικαιολογείται.





Και δεν δικαιολογείται όχι μόνο επειδή κρέμασε την ομάδα του σ' ένα παιχνίδι που έδειχνε πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό αλλά ο αρχηγός θ' απουσιάζει κι από το πολύ δύσκολο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Μπορεί ο ίδιος να έγινε έξαλλος από την απόφαση του Μάνταλου ή ακόμα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος αλλά η συγκεκριμένη κόκκινη ήταν σωστή από τον διαιτητή της αναμέτρησης.







Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Ζέκα και η πρώτη απευθείας που δέχεται. Η τελευταία φορά που είχε αποβληθεί ήταν στις 25 Νοεμβρίου του 2012 στο εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό να χάνει με 2-1 και τον Πορτογάλο ν' αποβάλλεται στο 85' της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ζέκα έφυγε από το γήπεδο δακρυσμένος. Από την ένταση; Από την αίσθηση αδικίας που μπορεί να ένιωσε; Ισως να κατάλαβε το λάθος του; Η ακόμα περισσότερο να σκέφτηκε το ματς που θα χάσει για το Κύπελλο;






Είναι ο αδύναμος κρίκος για την 21η αγωνιστική του Match Review μιας και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες η Ξάνθη το εκμεταλλεύτηκε άμεσα (σκόραρε και πήρε το ματς) και πλέον ο Παναθηναϊκός θα τα βρει δύσκολα και στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Θα βλέπει το ματς από τις κερκίδες όπως είδε και το τελευταίο κομμάτι του αγώνα με την Ξάνθη...





ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 1:00 ΤΩΝ HIGHLIGHTS ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΣ ΖΕΚΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα