Μποτία στο gazzetta.gr:«Τους τρεις βαθμούς και με την ΑΕΚ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μποτία στο gazzetta.gr:«Τους τρεις βαθμούς και με την ΑΕΚ»

bet365

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Αλμπέρτο Μποτία, μίλησε στο gazzetta.gr για τη σωστή προσέγγιση που είχε ο Ολυμπιακός στην εν λόγω αναμέτρηση και έδωσε το σύνθημα για τους τρεις βαθμούς με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε την 20ή του σερί εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έλυσαν το γρίφο στην επίθεση μόλις στ 8’ με τον Ομάρ Ελαμπντελαυί.

Από εκεί και πέρα, ο αντίπαλός του, δεν απείλησε. Έτσι συνεχίστηκε το αήττητο από την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, που συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία

Ο Αλμπέρτο Μποτία, μετά την 10η φετινή νίκη της ομάδας του, μίλησε στο Μatch Review του gazzetta.gr για τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο Λιμάνι και τόνισε τη σπουδαιότητα να έρθουν οι τρεις βαθμοί και με την ΑΕΚ.

Όσο για το ματς με το «δικέφαλο του Βορρά», ο Ισπανός αμυντικός, στάθηκε στην σωστή προσέγγιση που είχε η ομάδα του πάνω στον αγώνα. Μάλιστα, ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά στην κυριαρχία του Ολυμπιακού. Κάτι που φάνηκε, εξάλλου, κι από τη μία τελική που είχαν οι παίκτες του Τούντορ.

Καλησπέρα Αλμπέρτο. O Oλυμπιακός είχε μια ήσυχη νύχτα στην άμυνα...

«Νομίζω ότι αυτό έγινε επειδή η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα ντέρμπι, ένα πολύ μεγάλο ματς και το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και σε όλο το ματς είχαμε σωστή προσέγγιση».

Τα 1-0 ήρθε γρήγορα. Μετά πως είδες την ομάδα σου;

«Νομίζω ότι είχαμε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δεν του επιτρέψαμε να μας πιέσει. Τώρα συνεχίζουμε τη δουλειά, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ και θέλουμε να πάρουμε τρεις ακόμα βαθμούς».

Ο Ολυμπιακός τρέχει ένα σερί 20 νικών στο Καραϊσκάκη, πόσο σημαντικό είναι για εσάς αυτό;

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, από την πρώτη μέρα δουλεύουμε καλά ως γκρουπ και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να τελειώσουμε με ανάλογο τρόπο το πρωτάθλημα».

Τι περιμένεις από τον Ολυμπιακό απέναντι στην ΑΕΚ τώρα και στη συνέχεια με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο;

«Είναι σημαντικά παιχνίδια, αλλά εμείς πηγαίνουμε ματς με το ματς, δουλεύουμε σκληρά για το καθένα και περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα